La publicació de la notícia de la separació matrimonial de Susanna Griso l'ha enxampat fent vacances. Fins que no torni a Antena 3 passat Festes no podrà dir com se sent. La revista Hola, ben connectada amb la presentadora catalana, va obtenir la seva única reacció: "Sí, estamos en un paréntesis de pareja". Separats però encara no divorciats.

susanna griso y carles torras aeropuerto GTRES

Carles Torras i Susanna Griso, un matrimoni en crisi, GTRES

L'única reacció via twitter de l'encara marit ha estat neutre, però se li ha omplert  la xarxa de mostres de suport pel mal tràngol de separar-se per Nadal. Una altra publicació, LOC, ha anat a les millors fonts: l'entorn dels afectats. Un amic íntim de Griso a Madrid dona les claus: "Se han separado de mutuo acuerdo, todo ha sido pactado y se siguen queriendo, por eso van a celebrar las navidades con los niños".

susanna griso carles torras marido GTRES

Susanna Griso i Carles Torres durant el confinament, GTRES

Els qui temien una infidelitat o similars com a causa del trencament poden estar tranquils. A la crisi conjugal de Griso se li aplica un clàssic de la premsa rosa: "No hay terceras personas". El motiu, segons una altra amiga de Barcelona és el pas del temps: "Es lo que ocurre cuando llevas tantos años (23 de casats) de relación. Se han separado de manera impecable". La separació és de comú acord però no ha transcendit qui dels dos ha pres la iniciativa de reconèixer el fracàs matrimonial.

susanna griso su hija dolcette GTRES

Susanna Griso con su hija Dorcette, GTRES

Es publica que els tres fills Jan (17 anys), Mireia (14 anys) i Dorcette (6 anys) estan adaptant-se a la nova situació, especialment la petita. A Griso, periodista, no li ha agradat que es publiqui la notícia: "No le gusta que haya salido ahora porque la separación la han llevado discretamente y parte de su familia ni tan siquiera lo sabía". Griso és la petita de set germans. Alguns es devien assabentar per la premsa rosa. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat