La setmana de les dones culminarà el 8M amb la vaga i la mani feministes i la premsa de dretes s'hi posa . El diari ABC va ser molt criticat quan va fer una llista dels espanyols més rellevants de la Història província a província i li va sortir només una dona: Isabel la Católica. El més lamentable és que com que el criteri és la viquipèdia els surten només els catalans unionistes que ells volen.

monica naranjo GTRES

Montserrat Caballé gtres

GTRES

El barceloní més rellevant de tots els temps és Joan Manuel Serrat i així amb tot. Ara per remeiar el masclisme fan un mapa amb les més rellevants i a Catalunya la llista és un absurd monumental:

mapa

Font: Diari ABC

Barcelona: la molt unionista i difunta Montserrat Caballé. Girona: Mónica Naranjo. Lleida: l'editora Carme Balcells. Tarragona: Agustina de Aragón. A banda del ridícul aragonès que Catalina de Aragón no és aragonesa sinó de Reus, ¿on queden les grans científiques, poetesses o polítiques catalanes? Històric consideren Sobreviviré de Mónica Naranjo, la pantera de Figueras. Estil ABC.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mónica Naranjo (@monicanaranjo) on

El més divertit és com ABC emprenya els seus lectors fatxes destacant Júlia Otero, La Pasionaria o Ana Guerra. En canvi els ultres trempen que a la llista hi hagi Florinda Chico, Inés Ballester, Sor Patrocinio (Sor Patrocinio!) o la molt evident Letizia Ortiz Rocasolano. La llista és de traca. Flac favor a la causa feminista que el més històric de Biscaia sigui Amaia Montero.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat