Cristina Serra és la dona que s'amaga rere l'èxit de Pep Guardiola. És l'esposa, la que fa tocar de peus a terra, del millor entrenador del món, el somni de tots els culers, l'esperança blaugrana per tornar a l'elit europea. I un dels motius per tornar  a viure a Catalunya és la seva família. Cristina Serra és l'hereva d'una empresa familiar de moda, Serra Claret, i ha renunciat a residir a Manchester tot l'any al costat del marit. Per això es van comprar fa tres anys una de les millors cases de Barcelona, l'antiga mansió de Rafa Márquez (ara entrenador del Barça B a Pedralbes. Un preciós immoble de pedra blanca amb piscina i jardí lluny dels tafaners i amb tota la capital als seus peus. En sentit literal i figurat.

pedralbes 1 15 630x420
La casa dels Guardiola a Pedralbes, web immobiliària

Guardiola sempre que vulgui pot tornar a Barcelona i la seva família, catalans de soca-rel, viuran feliços prop dels avis. Només Maria Guardiola, la primogènita, tindria certa recança, ja que resideix la major part del temps a Londres, on es va Llicenciar en Moda i ara és una de les influencers més importants d'Europa. Al seu Instagram de 900 mil followers acaba de penjar una foto que els fans de la família adoren, per poc freqüent: la mare i les dues filles juntes, celebrant la quarta Premier consecutiva d'en Pep. Així de felices, i similars, són Cristina Serra i les noies Maria i la petita Valentina, amb ulleres de miop. No poden ser més fotogèniques, maques i semblants:

Cristina, Valentina i Maria Guardiola, Instagram
Cristina, Valentina i Maria Guardiola, Instagram
aa05d9254cc299b4e3eff16fa3f714fff6386389w
Pep Guardiola, EFE

Valentina ha crescut molt, ja va camí de la majoria d'edat i, qui sap, camí de la carrera meteòrica de la seva germana gran. Fusta, amb 16 anys, en té. És la nineta dels ulls del pare, la seva filla petita, la que porta el nom de l'avi patern, el Sr. Valentí Guardiola. La semblança entre la mare i les dues filles és cada cop més evident. Són fotogèniques sense esforç, en tenen prou amb un somriure. La Valentina com el Màrius és miop així que llueix unes ulleres de pasta negra del tot sofisticades que li atorguen un aire encara més intel·lectual, si és que als fills del Pep no n'anessin ja sobrats. A les fotos de la victòria hi falta el Màrius, que s'assembla, com tots, a la seva mare:

 

La millor instagramer de Catalunya es diu Maria Guardiola, per popularitat, cura en les fotos, senzillesa en els textos i absència d'escàndols. La majoria de famoses catalanes que viuen de la xarxa de les vanitats, Dulceida o Laura Escanes, tenen un punt impostat, preparat, d'empresa de xurros que fa posts. La filla del míster del City ha tingut la cura de no abusar de les fotos i de mostrar-se misteriosa, sense declaracions, entrevistes ni ensenyar massa. No se sap qui és la seva parella, després de tallar amb el futbolista Dele Alli. Malgrat aquest misteri, o gràcies a això, la filla gran ja ronda el milió de followers i les marques de moda se la rifen. Amb un afegit: el seu Instagram va començar privat, només per als amics a qui ella acceptava. Ara és popular i gràcies a mostrar coses maques: bellesa interior i exterior. No és només per followers culers. És per a persones felices.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!