Maria Guardiola, la filla gran de Pep Guardiola, torna a ser protagonista dels tabloides anglesos. L'entrenador del Manchester City va bé a la Premier, segon a la taula de classificació, i com que hi ha aturada de seleccions no tenen notícies esportives i les busquen fora.

Desenes de fotògrafs perseguint les WAGs, acrònim anglès per les dones de futbolistes. Però en aquest cas ella és més famosa que ell: Maria Guardiola és més famosa a Catalunya que Dele Alli, estrella del Tottenham.

maria guardiola IG ok

Maria Guardiola, Instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dele (@dele)

Fa uns mesos, el 15 de maig, la parella va ser fotografiada pel The Sun dins un local de Londres en actitud molt afectuosa. Aquest cop ha estat el tabloide Daily Mail, segons recull Mundo deportivo del Grup Godó, qui els ha enxampat a la sortida d'un Starbucks:

maria guardiola the sun

Dele Alli i Maria Guardiola, Daily Mail

L'Instagram de Maria Guardiola ha passat en poc temps de 40 mil a 123 mil followers però es manté tancat, només per als qui ella vol. La foto de perfil és ella en bikini. 

La família és un prodigi de discreció: Pep Guardiola té tres fills amb la seva dona de tota la vida, Cristina Serra. Són la Maria, de 20 anys, en Màrius de 18 i la Valentina, de 13.  Aquestes són fotos dels Guardiola-Serra:

maria guaridola IG

pep guardiola i cristina Serra GTRES

pep guardiola hijos GTRES

Els Guardiola Serra, GTRES

Segons el tabloide que va fer les fotos al bar de Londres, "Dele i Maria no semblaven tenir cap preocupació. No els va fer res que els veiessin fent-se petons davant la cabina del discjòquei. Estava ple de persones de festa mirant. Totes les taules reservades i plenes Estaven junts, en grup i en un ambient acollidor. Semblaven acabats de casar".

L'adolescent s'ha fet adulta i ara als 20 anys festeja amb un futbolista. Més que ella ser una WAG, és ell el HAG, husband o marit de filla d'entrenador d'èxit.

maria guardiola Instagram

Maria Guardiola amb el seu pare, GTRES

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dele (@dele)

Dele Alli és un migcampista anglès que juga no a la ciutat de Manchester on entrena Guardiola sinó a un equip de la ciutat de Londres, el Tottenham. Per això es veuen a la capital. Té 25 anys, 5 més que la filla d'en Pep, i els tabloides asseguren que ha deixat la seva ex, una model. Ha estat guanyador de premis al millor jugador juvenil de la Premier.

Les fotos fent-se petons al terrat d'un bar de Londres, el Bar Cloud (núvol) o ara sortint d'una cafeteria confirmen la relació. Són guapos, joves i amb èxit. La parella de l'any al Regne Unit: