Maria Guardiola, instagramer i filla d'en Pep, és experta en moda i té molt estudiat com cal vestir-se per a cada ocasió. Com a influencer, té centenars de milers de persones la miren per saber què cal posar-se en ocasions determinades. A la vida d'una persona hi ha uns quants dies assenyalats. El terrible moment dels nervis del dia marcat al calendari i sorgeix la pregunta: què em poso? Com cal vestir-se per aquestes dates vitals: el dia de la boda, el dia que es casa un fill, el dia que comencem una nova feina, la primera cita romàntica amb la parella... El millor és seguir les modes i vestir-se com marqui la tradició. Però sempre hi ha marge per innovar. Posem per cas el dia del casament. La tradició indica que la núvia vagi de blanc, però a partir d'aquesta premissa hi ha infinitat de possibilitats. El dia que es casi Maria Guardiola serà un esdeveniment mundial per la curiositat de com anirà vestida la núvia. Mentre es decideix a fer el pas amb el seu nòvio, el discjòquei Jermaine J-funk, aquest 30 d'agost ha celebrat una altra cerimònia clau en la vida: el dia de la seva graduació universitària. 

Maria Guardiola graduada, Ig
Maria Guardiola graduada, Ig

El look de la primogènita de la família és espatarrant. Ha volgut complir la tradició de la toga negra amb el birret, però els hi ha donat color amb un bolso de Chanel vermell llampant, a joc amb la banda que li penjava del coll. I en lloc de dur els cabells recollits en monyo o algun pentinat més sobri, cabellera rossa platí deixada anar. La filla del millor entrenador del món, exuberant també quan ha de dur toga i birret. Només ella ho podia aconseguir.

Maria Guardiola ja és dissenyadora de moda, ha acabat els seus estudis. El "Graduation day" l'ha celebrat a Londres, la ciutat on resideix des de fa 3 anys, quan hi va anar precisament per estudiar un grau universitari. Han estat tres cursos per obtenir el títol de graduada en Moda i Disseny, uns estudis superiors que ha cursat a l'Institut Marangoni de la capital anglesa. És un centre d'elit per als futurs dissenyadors i experts en moda. Per als nois o noies que vulguin fer com ella, el centre adverteix que els dissenyadors de la moda d'avui dia són catalitzadors de la creativitat, formen noves tendències, responen a les demandes del consumidor, als desenvolupaments de la indústria i les noves tecnologies. Els estudiants aprenen a crear col·leccions a partir d'una anàlisi precisa del mercat, de les tendències, dels materials i teixits així com de la traducció d'idees i d'inspiració derivades de qualsevol forma, concepte o art, o simplement a partir de les seves pròpies experiències; i combinen la visió personal amb les necessitats de la indústria o amb estratègies de disseny de la marca. Sembla tan difícil com fer jugar els equips del seu pare. Maria Guardiola té una classe innata per lluir la roba. Queda clar que el birret i la toga no queden igual de bé a totes les graduades.

Companyes de graduació de Maria Guardiola, Ig
Companyes de graduació de Maria Guardiola, Ig
Altres graduades , Ig
Altres graduades , Ig
Més graduades en el dia d'ahir, Ig
Més graduades en el dia d'ahir, Ig

El 30 d'agost és una data estranya per graduar-se. Potser per això cap membre de la família Guardiola no va semblar acompanyar-la en el seu dia més important. Ni la mare, Cristina Serra que és l'experta en moda del clan, al seu pare que ja ha començat temporada a Manchester o els germans Màrius i Valentina. Maria Guardiola comença amb bon peu la seva vida professional: era la més lluïda de la Classe del 23,.