La bomba sortia el passat 30 de desembre a la llum. Cristina Pedroche, embarassada de Dabiz Muñoz. A l'influencer madrilenya li aixafaven l'exclusiva que ella mateixa volia donar a les Campanades 2022-2023 que presentaria l'endemà a la nit. La bomba era tal que, com no podia ser d'una altra manera, va repercutir a l'audiència d'Antena 3. La cadena principal del grup Atresmedia va batre el rècord històric de quota de pantalla, fregant el 40%, i amb més de 7 milions de televidents. La morbositat era doble: veure el nou vestit de la Pedroche dissenyat per Josie i saber més coses sobre el nadó de Cristy. Ara, dos mesos després, tenim més novetats.

Cristina Pedroche Instagram
Cristina Pedroche Instagram

I és que el rostre més reputat d'A3 avui dia ja ha anunciat el sexe del seu plançó. Li falten encara uns quants mesos per donar a llum (tot apunta a finals de primavera), però Dabiz i Pedroche ja saben que a casa tindran una nena. Abans l'anomenaven bebeXO, però ara ja li podran dir bebeXA. O bebeXITA: serà maquíssima, espaterrant, llesta, estudiosa, maca i simpatiquíssima. Cristina Pedroche ha celebrat l'anunci amb un llarg i tendre comunicat al seu compte d'Instagram. Una carta al seu nadó:

Cristina Pedroche Instagram Stories
Cristina Pedroche Instagram Stories

En les línies que ha publicat, Pedroche afirma que no entèn per què estima tant el seu fill. Està experimentant nous sentiments: "Jo sempre intento raonar-ho tot i buscar paraules als meus sentiments, però amb tu és una cosa que se m'escapa de les mans, impossible de definir". A més, li promet que, quan surti, cuidarà molt d'ella: "Et prometo que seré la millor mare del món, t'ho donaré tot".

Molt emocionant

Pedroche, lluny d'acabar la carta, ha continuat declarant amor etern a la seva filla, de la qual no sabem encara el nom real més enllà del bebeXA. Vol donar ja a llum i ser una mare fenomenal: "Però sobretot et juro que sempre tindràs la teva mare quan la necessitis. Et donaré tot l'afecte i els petons del món. És que em desfaig en la idea de poder mirar-te i abraçar-te. D'alimentar-te amb el meu propi cos". Finalment, la presentadora d'Antena 3 ha explicat als seus fans que canta cançons a la nena. A ella segur que li agrada, no en tenim cap dubte. Cristy, ella et sent, t'escolta i ja t'estima, encara que no t'ho digui. El seu batec és pur amor, seràs una magnífica mare. Però encara no havia arribat la traca final, on destapava si era un nadó o una nadó. Patapam: "Estem a meitat de camí, i ho estem fent molt bé. Tu i jo, juntes. T'estimo, filla". Tic-tac, Pedroche. Segueix així, per descomptat que ho esteu fent molt bé. Orgull de mare i orgull de filla. Orgull de VIPs!