David Muñoz i Cristina Pedroche viuen el seu millor moment professional i personal. Després de gairebé una dècada de relació, el matrimoni ha decidit ampliar la família. La vallecana està embarassada del seu primer fill. Una notícia que suposadament ella anava a revelar en les campanades, però finalment la revista Lecturas se li va avançar. Ella mateixa es va enfadar perquè encara no estava de tres mesos i ni tan sols els ho havia confirmat als seus familiars i amics íntims que es van assabentar a través de la publicació. De moment no han revelat el sexe del futur nadó ni tampoc el seu nom. El xef i la col·laboradora porten el seu estat de gestació de la forma més discreta i íntima possible.

Quan Cristina Pedroche i David Muñoz van començar una relació se li preguntava en nombroses ocasions quan seria mare. Una pregunta que ja fins i tot el molestava. La col·laboradora no pensava ser mare a curt termini, de fet en ocasions deixava clar que igual no arribava el moment i no seria mare, i no passava res. No obstant això, ser pare era la il·lusió més gran del xef.

Malgrat el seu embaràs, Cristina Pedroche i David Muñoz continuen amb els seus viatges de cap de setmana basats en la gastronomia. Es troben gaudint d'uns dies lliures a les platges de Dubai. La televisiva ha gaudit de la bona temperatura i el sol del què es gaudeix en els Emirats Àrabs per donar-se un bany en biquini i mostrar la seva incipient panxa.

El matrimoni gaudeix d'uns dies de descans després de diversos mesos de dur treball amb l'obertura del nou StreetXo, la nova ubicació de DiverXo o la inauguració de RabioXo. A més de la pressió mediàtica per l'embaràs i les campanades.

Cristina Pedroche no puja coses sobre el procés personal perquè li fa por

Els dos han gaudit de la gastronomia de Dubai. A David Muñoz li encanta provar nous plats que després pugui aplicar en els seus. En la seva ruta gastronòmica han passat a sopar per La Mar, un dels restaurants de l'hotel més luxós de Dubai, l'Atlantis The Royal.

És un conegut hotel que recentment va inaugurar Beyoncé, allà les habitacions costen entre 1.500 euros i 4.300 euros la nit, en funció de la categoria. Un luxós viatge amb magnificència.

"Reconec que m'està costant pujar coses sobre el procés personal tan gran que estic vivint perquè em fa por", compartia fa uns dies Cristina Pedroche a les seves xarxes socials.

És estrany que Cristina Pedroche concedeixi una exclusiva sobre el seu embaràs. De fet, va voler deixar bé clar que ella hagués dit que estava embarassada a les seves xarxes socials, sense cobrar ni un sol euro perquè tampoc té necessitat. Els mitjans de comunicació estan desitjant que concedeixi una entrevista o posi amb el nadó quan neixi, però és una cosa que ella no té al cap. Se li hauria ofert fins a 50.000 euros per una portada on presenti el famós 'BebeXo'.