Cristina Pedroche per fi va ensenyar la seva panxa d'embarassada a les campanades. Encara que en cap moment no va esmentar absolutament res de l'embaràs com es pensava. Sí que va tenir alguns gestos que van delatar el seu estat de gestació. Es tocava la panxa i a més va fer un gest que no anava a prendre cervesa. Sens dubte aquest 2023 no pot començar millor per a la vallecana. El pròxim estiu serà mare per primera vegada juntament amb l'amor de la seva vida, David Muñoz, qui desitjava ser pare des de fa anys. A més, la presentadora ha anotat un nou rècord històric en les campanades d'aquest any. Les més vistes per segon any consecutiu i més distanciades que mai. Un 39% de quota de pantalla i més de 6,6 milions d'espectadors.

La col·laboradora i el xef volien donar la notícia del seu embaràs quan ho creguessin oportú. La mateixa Cristina Pedroche va desmentir que l'anés a dir en les campanades o en una exclusiva, ho faria mitjançant les seves xarxes socials com ha fet sempre. Precisament, uns dies després de la filtració del seu embaràs, el matrimoni confirmava la bona notícia a Instagram amb una publicació que ja s'ha fet viral.

Cristina Pedroche i David Muñoz XARXES
Cristina Pedroche i David Muñoz XARXES

Cristina Pedroche i David Muñoz podrien emprendre accions legals per la filtració

En la imatge apareixen David Muñoz i Cristina Pedroche cuinant un petit porquet de peluix. Aquest animal és la identitat de la marca XO, els restaurants del millor xef del món. "No hem pogut triar ni quan ni com donàvem la notícia. No ens han deixat. No han estat els nostres temps ni les nostres formes i això ens ha posat molt tristos. Hi ha línies vermelles que mai no s'haurien de creuar. Perquè hi havia molta gent important per a nosaltres, gent de la nostra família que no sabia res, a més que encara no era segur dir-ho. Ni ens van trucar per confirmar o desmentir. Encara així estem davant del viatge més apassionant que viurem i per descomptat el volíem compartir amb tots vosaltres, com sempre, per aquí. Res d'exclusives, res de treball. Això és només personal. El més personal i íntim que tenim. Tant de bo ens haguessin deixat fer-nos-ho primer. Punt i a part. No coneixem cap felicitat que la que ens dona aquest nadó que s'està cuinant a foc lent per ser el nostre millor guisat", van escriure en xarxes molt emocionats.

De moment res més no se sap del futur nadó. Ni el sexe, ni els mesos de gestació. Ni David Muñoz ni Cristina Pedroche no havien dit absolutament res de l'embaràs i és que probablement no estava ni de tres mesos. En les campanades la panxa amb prou feines se li notava.

Encara no se sap el nom del nadó, però segons el portal Tredings, Cristina Pedroche i David Muñoz l'anomenen 'BebeXo', com a publicitat dels seus restaurants. Els pardalets es diuen "marit i marida". Cristina Pedroche utilitzaria aquest sobrenom per referir-se al nadó i d'aquesta forma no revelar el sexe. Ja s'ha filtrat l'embaràs, no pensen deixar que es filtri si és nen o nena abans que es comuniqui a la família d'ambdós.