Si la decrepitud tingués nom i cognom, probablement es diria Quique San Francisco. L'actor espanyol, més famós pels seus excessos que per la seva carrera, fa mesos que ha sortit totalment de l'armari i es declara fan de VOX. Està orgullós de que li diguin "facha de mierda" per assegurar que "han resucitado a Stalin" i bajanades d'aquest calibre. Un currículum que, automàticament, li ha convertit en tertulià, politòleg i expert en "cuñadisme" de guàrdia en un programa de La Sexta: el de Cristina Pardo, que aspira a arrabassar-li el tron de la decadència mediàtica

Quique San Francisco entrevistat per Cristina Pardo La Sexta

Quique San Francisco entrevistat per Cristina Pardo / La Sexta 

La navarresa s'ha trobat cara a cara amb San Francisco i han fet una repassada de l'actualitat que provoca llàstima. Una cosa sí que ha tingut l'encontre: que el nivell de les preguntes (i sobretot, de les repreguntes inexistents)​ era proporcional al de les respostes de l'intèrpret, tretes del manual fatxa més cínic, llastimós i victimista. Curiós com ataca la classe política "están a hostias todo el día, el parlamento es una corrala", però sense fer referència als seus. Especialment exaltat contra l'esquerra, lloa Ayuso. Està tot dit. Bé, potser no: sentir-lo dir que els polítics "están en otra órbita" fa pensar en quina òrbita n'està ell. També que, malgrat que les perspectives econòmiques són molt dolentes, ell "se viene arriba". Ajá. Tots dos han rebut, com és natural.

Cristina Pardo entrevista a Quique San Francisco La Sexta

Cristina Pardo entrevista a Quique San Francisco / La Sexta

Cristina Pardo i Quique San Francisco cara a cara La Sexta

Cristina Pardo i Quique San Francisco cara a cara / La Sexta

Volia la Cristina 'Liarla Pardo' amb el seu programa i fer feliç el seu mentor Ferreras. Semblaria, però, que San Francisco té un altre concepte sobre aquest títol.