El coronavirus i el confinament ha desfermat l'orgia ultra més abjecta. I Javier Negre, intoxicador informatiu de capçalera de Telecinco es frega les mans. Ha posat en marxa un canal de youtube en el que mata "dos pájaros de un tiro": vomitar la seva dosi diària de bilis i fer caixa en el mercat de les xarxes socials. Després d'aterrir al món amb l'habitació del pànic de Rosa Díez, ens ha portat un nou personatge capaç de treure la son als més valents. Se suposa que és un actor i còmic que havia de fer gràcia, però el somriure que desperta és el d'algú glaçat amb la seva decadència vital, intel·lectual i política. Havia ensenyat la poteta més d'una vegada, però el fangar estrenat pel fabulista Negre és ideal per deixar anar les bajanades més pudentes: sí, és Enrique San Francisco

Javier Negre Enrique San Francisco @estadodealarmatv

Javier Negre Enrique San Francisco @estadodealarmatv

"Si me pusieras las propuestas de un partido sin saber si es de izquierdas o de derechas y me taparas los ojos, pues yo estoy muy de acuerdo con muchísimas cosas de Vox. Resulta que ahora si estás de acuerdo eres un facha de mierda”. La formació d'Abascal, "José" segons el saberut politòleg de barra de bar, fa tombarelles amb l'adhesió del decrèpit intèrpret, i retuiteja l'entrevista com si es tractés dels Deu Manaments. Compra totes les tesis de l'extrema dreta, com que el Covid-19 és culpa del 8-M, diu que "han resucitado a Stalin" i arriba a afirmar que tots els polítics són "agitadores", menys el barbut líder ultra. Maemía. Afortunadament aquesta paio no gestiona cap crisi sanitària, perquè a banda del coronavirus, tindríem un bon grapat més de problemes. I molts d'incurables. Els fatxes, extasiats.

Enrique San Francisco @estadodealarmatv

Enrique San Francisco @estadodealarmatv

Un dia més a la oficina, Negre. Esperant quina nova mòmia t'obrirà el sarcòfag per contaminar el medi ambient. Ah, sí. I d'enllaçar-te l'entrevista, oblida't. Ni aigua.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat