A TV els periodistes treballen moltes hores junts. I com a totes les feines es formen parelles, no només entre presentadors sinó també entre periodistes i operadors de càmera. Tots fan de periodistes, uns amb boli altres amb càmera, per captar millor la notícia. El binomi redactor i operador de càmera fa bona la frase "el rosse fa el carinyu". Molts acaben embolicats sentimentalment. A TV3 n'hi ha unes quantes de parelles casades i amb fills, Cristina Riba del TN cap de setmana és parella d'Artur Peguera company de plató fent els Esports, Ramon Pellicer és parella de la cap d'edició d'Els matins Lali Colomé, i al mateix programa, Ariadna Oltra presentadora i co-directora del matinal, és parella d'un dels millors operadors de càmera de TV3, en Txus Navarro. Són només tres exemples. L'últim cas és paradigmàtic: una periodista i un càmera s'enamoren. Això també ha passat a Catalunya fora de TV3. La Cristina Pampín, famosa reportera barcelonina de Telecinco i que ara triomfa al Canal 24 horas de TVE, està casada amb un operador de càmera de TV, Rubén Ruíz. Els seus excompanys a 8tv el recorden com un dels millors. Són aquests dos:

Cristina Pampín va ser durant molts anys la cara d'Informativos Telecinco a Catalunya, va cobrir conflictes, el procés, i era una de les cares més amables i professionals del telenotícies de Pedro Piqueras. TVE va saber veure-li la telegènia i la capacitat de comunicar i l'ha fitxat per Madrid, a la pedrera de futurs presentadors de Telediario: el canal d'informació vint-i-quatre hores. Pampín es va enamorar a Barcelona de Rubén Díaz, un operador de càmera que tot i no ser català ha viscut i treballat molts anys a Catalunya. Ara la parella han comunicat la millor notícia, esperen el seu primer fill junts "Nuestra mayor aventura, Baby is coming":

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALEX & ANAÏS (@weddingsart)

Es van casar a Galícia l'agost de 2018 en una data màgica, 18-08-18, i ara, després de 4 anys de feliç matrimoni, es reprodueixen. Les bambes infantils no permeten deduir si esperen un nen o una nena. Descartats els bessons, la notícia, per un dia, són ells. Per molts anys. Guapos, professionals i papis als 36 anys. El reportatge de la seva vida.

Del Canal 24 hores a tenir un fill. Això sí que seran vint-i-quatre hores.