Ariadna Oltra és, amb 43 anys, mare de dues criatures de 5 i 6 anys. Es lleva cada matinada a les 4:10 per anar en cotxe a TV3 a presentar el TN Matí, un informatiu que és líder cada dia de l'any contra un monstre com Alfons Arús. El seu TN de divendres un 19% de share. Tothom que es lleva i posa la tele s'informa amb l'Oltra. Aquest cap de setmana ha concedit una entrevista personal, inhabitual en ella, reservada i sense Instagram, a un bon programa de Catalunya Ràdio, Kids XS de Pau Guillamet i Txell Bonet.

39

Ariadna Oltra TV3

Ariadna Oltra dorm 6 hores i deu minuts cada nit, va a dormir a les 10, després de sopar amb la seva parella i els dos nens, junts els quatre a quarts de vuit. I sopen els quatre el mateix: "Amb els meus fills poso límits a estar connectada a les notícies. A la cuina hi ha ràdio, al vespre poso Catalunya Informació i els meus fills em diuen posa ICat o posa música. Connecto molt amb el gran, amb el Nil. És molt sensible a nivell emocional. Quan jo estic estressada ell també ho està. Som vasos comunicants".

"Els vaig parir per sobre la mitjana d'edat del primer fill: el primer el vaig tenir amb 37 anys i l'altre amb 38 anys. Es porten divuit mesos. Un és de 2016 i l'altre de 2017. La maternitat m'ha suposat una bufetada a cada galta, van ser durs els canvis físics al cos i la realitat logística. És una bufetada de realitat, has de rebaixar i posar-te al seu nivell".

Ariadna Oltra 4

Ariadna Oltra TV3

Oltra explica: "Els meus fills són fills del confinament i no han anat massa al cinema. Vam anar a veure La patrulla canina i van dir 'és molt llarga i la música està molt alta'. Boníssim. Recordo quan vivíem al Maresme, la meva parella és d'allà i el primer bany dels nens al mar.". I sentim el Nil Oltra al programa Kids XS. El nen està molt espavilat, aquest any fa 6 anys: "El meu menjar preferit és una mica de tot, i jugar a escacs, puzzles, Lego, amb el meu germà, i jugar a l'UNO i al playmobil i m'agraden molt els contes".  Adorable.

El petit, el Gerard, és més selectiu "M'agrada la xocolata i la pinya i jugar amb la meva mare, jugar a pilla pilla i tot això". Per menjar-se'l. Quan fan caravana al cotxe els posen les cançons d'El petít príncep, el musical.

oltra tn mati tv3

Ariadna Oltra, TV3

I qui és el marit de l'Ariadna Oltra? Ella mateixa ho revela, el Txus, un company de TV3 que és dels millors càmeres i muntadors de la cadena: Txus Navarro. Els que han treballat amb ell en donen fe. Espectacular. Hi ha alguna foto de tots dos junts. Van treballar junts al debat nocturn "Punt Cat" que després va heretar Xavi Coral. És el noi guapo i moreno, el segon per la dreta amb samarreta negra:

twitter

El càmera, Txus Navarro, gravant ossos a Astúries pel 30 minuts, TV3

Oltra: "En Txus al matí s'encarrega de tot perquè soc a TV3". A banda de bon professional, un padràs. L'entrevista és fabulosa, es pot recuperar clicant aquí. "No em costa gens dir-los 'T'estimo. Els ho dic cada dia i ells també m'ho diuen. Quan els faig el petó de bona nit em diuen 'Que et vagi bé la feina'". Els espectadors també estimen la professionalitat d'Ariadna Oltra. I el seu secret: "Sempre, sempre, sempre... faig migdiada".