Els Suescun Galdeano intenten convertir-se en una d’aquelles sagues familiars en les que tots els seus membres són personatges famosos de la televisió. La mare, l’extrovertida Maite Galdeano, i la filla petita, la mediàtica Sofía Suescun, es van fer conegudes després de la seva participació conjunta a Gran Hermano 16. I ara li ha arribat l’hora al fill gran, el maldestre Cristian Suescun, que ha concursat a Supervivientes 2020 i és a punt d’entrar a La casa fuerte, el nou reality de Mediaset per a l’estiu. Però com fan els altres famosos, els Suescun Galdeano no es limiten a sortir a la tele. També exploten la seva faceta d’influencers a les xarxes socials i es posen en mans d’un cirurgià si volen fer-se retocs estètics. Com l’operació que en Cristian s’acaba de fer a la cara i que ha mostrat al seu Instagram.

Maite Galdeano Sofia Suescun Telecinco

Cristian Suescun Telecinco

Mediaset

“Me voy quitar las bolas de Bichat, unas bolas de grasa que no tienen ninguna función”, explica en un vídeo gravat abans d’entrar al quiròfan d’una clínica de Madrid. La idea de la intervenció és aconseguir que els pacients que tenen la cara rodona surtin del centre amb un rostre molt més estilitzat i esprimatxat. Aquesta és la teoria. Per entendre la pràctica només cal observar les imatges. Són esgarrifoses. El metge li fa un tall a la boca, a l’alçada de la galta, i li extirpa les repudiades boles. Els comentaris dels seus seguidors denoten horror:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La mejor clínica estética de España @clinicabruselas

Una publicación compartida de Cristian Suescun Galdeano (@suescungaldeano) el

CS1

CS2

CS3

CS4

CS5

CS6

CS7

Realment és necessari fer-se una cara nova per tenir una carretera televisiva a Telecinco?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat