Molts són els famosos que, a través de les xarxes socials, es sinceren amb els seus seguidors i comparteixen els problemes que afronten en el seu dia a dia. Una práctica que recentment, Cris Puig, presentadora del programa FAQS de TV3, ha fet en el seu compte d'Instagram, malgrat que no és especialment activa a l'esmentada xarxa social. La de Barcelona ha publicat una fotografia que explica a la perfecció el contratemps al que fa front cada vegada que surt de casa seva. De què es tracta?

Cris Puig, TV3

Cris Puig, TV3

"I així sempre...". Aquest ha estat el missatge que la presentadora de la cadena catalana, en les seves històries d'Instagram, ha compartit per mostrar als seus seguidors, més de 3.000, el problema que afronta cada vegada que trepitja els carrers. Un inconvenient que no afecta només a ella, les coses com són. Motiu pel qual, molts dels seus seguidors s'han sentit molt identificats amb Cris Puig. Parlem del fet de portar ulleres i mascareta alhora. Doncs a la de TV3 se li entelen els vidres i acaba per no veure absolutament res. El problema de Cris Puig, a continuació:

Cris Puig, Instagram

Cris Puig, Instagram

Una publicació, per cert, que ha cridat l'atenció de molts ja que Cristina no es posa ulleres quan està davant de les càmeres. La catalana, per estètica o comoditat, opta per les lents de contacte. Aquesta és Cristina Puig sense ulleres:

Cris Puig, Instagram

Cris Puig, Instagram

I aquesta és Cristina Puig amb ulleres:

Cris Puig, Instagram

Cris Puig, Instagram

Ja ho diuen, una imatge val més que mil paraules. I en el cas de Cris Puig queda claríssim, encara que tingui visibilitat reduïda.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat