Els programes de TV durant el coronavirus estan dividits en 3 grups: 1) els que es fan des de casa tipus teletreball com Està passant de TV3, 2) els que es fan a plató amb menys gent tipus Tot es mou, 3) els que es fan amb molts col·laboradors a plató i redactors a la redacció que es queixen d'anar a treballar, tipus Aruseros o Sálvame. Ara neix un nou programa: el que té el presentador des de casa en quarentena per haver estat en contacte amb algú positiu de coronavirus. És el FAQS de TV3 i Cristina Puig és la primera presentadora amb risc de tenir coronavirus i presentant des de casa.

casa puig

TV3

Cris Puig com tots els que connecten: amb molts llibres al clatell (en el seu cas té el meravellós La frontera de Don Winslow). El programa, líder de dissabte amb 17,6% i 375 mil espectadors, no té presentadora a plató sinó telemàtica: "Per motius de feina fa uns dies vaig estar en contacte d'una manera propera amb una persona que ha donat positiu del COVID19 i des d'aleshores guardo més les distàncies amb la gent de casa durant mínim 15 dies. Però com que som servei públic ens hem d'adaptar. Aquest Titànic que és el FAQS té  més persones: Jordi de Planell i Miquel Sabe que estan a plató". Mala metàfora això del Titànic. 

cris puig tv3

TV3

Cris Puig prefereix no dir el nom de la persona que ha donat positiu per coronavirus però és públic que per feina ha tingut a prop i amb coronavirus un convidat de la setmana passada al FAQS: Jordi Basté.

puig baste

TV3

El programa va estar ben conduït per tot l'equip i l'audiència tenia on triar: La Sexta noche i Sábado Deluxe també parlaven a la mateixa hora només de coronavirus. FAQS va liderar. Altra cosa és que el tema ja sigui feixuc i millor llegir algun dels llibres que tots els convidats, presentadors i tertulians exhibeixen a casa seva.