Entre els treballadors que durant el confinament pel coronavirus han de seguir al peu del canó hi ha els periodistes. A TV3 una de les cares més reconeixibles ha explicat com fer compatible anar físicament a Sant Joan Despí a la feina i tenir una família nombrosa confinada a casa. Jordi Eroles, de la redacció dels Serveis Informatius i ara a la secció de Política cobrint els actes del govern, lamenta la situació a nivell familiar, personal i íntim:

jordi eroles tv3

TV3

Eroles, que segueix connectant des del carrer tot i el confinament, llueix així a una Plaça Sant Jaume buida. Just quan connecta passegen dos homes amb màscares, garrafes d'aigua i gos (veure foto). Es lamenta no d'haver de treballar sinó de com això li impedeix tocar-se amb la seva dona, dormen separats, i els seus tres fills adolescents.

eroles tv3

TV3

Cap contacte físic amb els presentadors i redactors de TV3 i a casa "Em mantinc separat, cap petó ni contacte, roba a la rentadora,llegint sol en una habitació aïllada, no sé on dormiré però no al llit de matrimoni....". A TV3 hi ha camerinos amb sofàs on molts hi han dormit però no és l' ideal.  Els periodistes estan més exposats al coronavirus. Que passi ràpid tot plegat.