A TV3 estan d'enhorabona. Tot i que un ex president del govern espanyol, com Felipe González, consideri que a la Televisió de Catalunya no hi ha equilibri i no es dona veu a tothom, avui a Sant Joan Despí han tornat a sentir la veu d'algú a qui trobaven en falta des de feia 11 mesos. Un dels rostres més populars dels informatius ha tornat a la feina després d'una llarga temporada apartat, a causa d'una greu malaltia a les cordes vocals.

 

A post shared by Jordi Eroles (@jordieroles) on

Jordi Eroles, presentador dels TN, d'Els matins d'estiu o del 3/24, després d'una llarga recuperació amb dues operacions pel mig, ha pogut tornar al seu lloc de treball, des d'on ha informat els seus seguidors al seu compte de twitter:

Amb el coll protegit per una mocador de llana, Eroles ha tornat a la secció de política de TV3. Ha estat apartat de la feina, però no ha estat 'en silenci'. Si més no, durant aquests mesos s'ha pronunciat -via xarxes socials- quan ha considerat que atacaven TV3.

 

A post shared by Jordi Eroles (@jordieroles) on

 

A post shared by Jordi Eroles (@jordieroles) on

Aquest micròfon, doncs, que tornarà a tenir propietari d'aquí a poc. El mateix Eroles, al perfil del seu compte de twitter, escriu que és un "Periodista recuperat d'una corda vocal molt malmesa. Finalment he tornat a la secció de Política d TV3. Vilanoví-ribetà, pare de 3, fan del Boss i de córrer". Ara, però, s'ho haurà de prendre amb calma per anar recuperant mica en mica la normalitat, tot i l'alegria dels que ja el trobaven a faltar:

Bons temps, doncs, per TV3, que mica en mica recupera alguns dels seus presentadors més emblemàtics. No fa gaire Lídia Heredia tornava al capdavant d'Els Matins després d'una operació a la cama, i ara li toca el torn a Eroles. I com diu el seu adorat Bruce Springsteen, Born to run. Nascut per córrer. I per informar.