El programa Està passant va començar la setmana dimarts, per problemes tècnics no es va emetre dilluns, amb un espai gravat des de casa dels presentadors. Pantalla partida amb Toni Soler i Jair Domínguez des de Barcelona i Figueres sense americana ni camisa, amb dessuadores i samarretes. "Vestim com van els nostres espectadors". Jair Domínguez va optar per una dessuadora customitzada amb un emblema indepe a la màniga: una estelada. 

jair dominguez tv3

jair 1 

jair 2

TV3 

Va ser gairebé imperceptible pels centenars de milers d'espectadors del programa excepte dos: Jordi Cañas, eurodiputat de Ciutadans i Daniel Sirera membre del PP al CAC (amb el càrrec caducat però segueix cobrant de la Generalitat més de cent mil euros l'any). Van tuitejar histèrics contra un programa que detesten però segueixen mirant:

Daniel Sirera ACN

ACN 

CAÑAS MOBIL tv3

TV3

Sirera denunciarà  Jair al CAC del que forma part  per lluir una "insígnia de Catalunya lliure" i Cañas va més enllà contra Jair Domínguez i l'insulta: "gentuza, repugnante, pijo palurdo, nos chulean" és a dir proxeneta. El programa, el més barat de la graella pels pocs mitjans utilitzats, (únic sense plató pel confinament) va ser líder i va fer un 19,2% i més de mig milió d'espectadors. Dos d'ells: Sirera i Cañas.