Aquest diumenge a la nit, la TV pública basca, ETB, emetrà un reportatge. Un que només s'atreveixen a fer ells: "El virus de la Corona" sobre l'escàndol dels milions de Joan Carles a paradisos fiscals. El mal anomenat "cas Corinna" que en realitat és el cas Joan Carles. Aquest és un tast del reportatge que es podrà veure al web d'ETB i que TV3 hauria de comprar. Vídeo:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanitatis (@vanitatis) on

En Blau ha parlat en exclusiva amb la directora i presentadora del programa 360 grados Eider Hurtado i destapa que és el reportatge més complicat de fer: "Sigue siendo el tema más difícil de tratar. Cada vez quieren hablar menos". Entre els testimonis hi ha els periodistes anglesos i suïssos que han destapat el frau fiscal de Joan Carles i els periodistes espanyols que van a remolc. La millor part és l'entrevista a Corinna Larsen, l'amant del rei a qui va regalar 65 milions.

corinna rei joan carles gtres

mail corinna etb

GTRES / ETB

En una entrevista per escrit, parla Corinna i fa acusacions molt greus contra Zarzuela: "Ciertas personas dentro de los Servicios Secretos y la Casa Real han emprendido una campaña franquista de 8 años contra mí y mis hijos. He recibido amenazas de muerte, estoy bajo vigilancia constante, estas personas trataron de separarme de mis hijos y destruir mi red de relaciones, mis casas han sido forzadas, me han enviado mercenarios, me han robado mis documentos personales y se ha emprendido una campaña de desinformación muy extensa en los medios de comunicación para destruir mi reputación".

corinna escolta GTRES

GTRES

No dona noms però sí institucions: el CNI i Casa Reial. Diu que hi ha responsables d'aquests dos ens públics espanyols que envien mercenaris contra l'examant del rei per silenciar-la. En els últims anys només hi ha una persona a la cúpula de la Casa Reial: Felip VI. Segons revela a En Blau Eider Hurtado, "Corinna sostiene que Felipe VI está al corriente de todo". 

larsen corinna GTRES

GTRES

Si Corinna parla a ETB és perquè té por que la facin callar definitivament. I si parla a la TV basca és perquè han demanat l'entrevista. TV3 toca el violí. Els bascos arriben allà on TV3 no s'hi atreveix. Vicent Sanchis hauria de fer com ja va fer amb el documental basc que destapa la porqueria de Vox: comprar el reportatge i emetre'l. I espavilar.