El rei Joan Carles està d'aniversari: fa 1 any que va abandonar la vida oficial. Una de les operacions d'engany massiu més vergonyants que es recorden. Deia "Es mi voluntad y deseo dejar de desarrollar actividades institucionales" però era perquè Felip va saber que l'emèrit tenia milions sense declarar a Hisenda amagats a paradisos fiscals. Espanya ho va saber un any després, en ple coronavirus. Pilar Eyre destapa la porqueria reial al seu blog a Lecturas.

joan carles riu rosa diez GTRES

GTRES

Sosté Eyre: "Felipe vivía con el temor de que el día menos pensado Corinna y las investigaciones periodísticas en el extranjero sacaran a la luz estas irregularidades, y saliendo del notario se enfrentó a su padre y le dijo: “No nos podemos fiar de tu amante ni de los fiscales suizos ni de los periodistas... Si quieres salvar la institución, esta es la única salida que te queda. Escribe esta carta en la que decides retirarte de las actividades públicas (...) ¡Cuentan que los gritos entre padre e hijo se oían desde el jardín!". Espanya ja coneix l'obsessió del seu excap de l'Estat: sexe i diners. Fills extramatrimonials? un altre príncep europeu és clavat a ell, físicament i de bragueta: Joaquim de Bèlgica. 

joaquim belgica GTRES

Simoneta Gomez neboda Joan Carles  GTRES.

joaquim de belgica GTRES

GTRES

El nebot de 28 anys del rei de Bèlgica està d'actualitat per haver-se saltat el confinament, viatjat de Brussel·les a Còrdova en plena pandèmia a celebrar una festassa amb desenes de convidats amb la seva nòvia espanyola i infectar-se de coronavirus. Amb aquesta dèria pel sexe i per saltar-se les normes tothom mira als gens de Joaquim. Twitter creu que és fill secret de Joan Carles (un altre):

Pilar Eyre fa emoticona de rumiar-s'ho. Té una evident semblança física i tirada a Espanya. Twitter ha embogit amb la semblança brutal:

 

Espanya porta 40 anys enganyada amb Joan Carles, amb els diners acumulats irregularment i suposant que tenia un únic fill baró. Ningú posa ja la mà al foc que Felip sigui l'únic fill. Si la Corona ha enganyat amb els diners, per què no amb un assumpte molt menys greu com la incontinència sexual.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat