Pilar Eyre publica a  Lecturas una crònica setmanal sobre els Borbons i en el capítol d'aquesta setmana parla d'Alexander, el fill de Corinna que ja té 18 anys. L'article comença fort:Lo llamaba papá! ¡Alexander, el hijo de Corinna Larsen, llamaba papá a Juan Carlos! ¡Lo quería como a un hijo! ¿Merece ese cariño paternal 65 millones de euros? ¿Los servicios prestados por Corinna se pueden cuantificar en esa disparatada dote?". La premsa suïssa ha destapat l'escàndol de la comissió de 100 milions , 65 dels quals Joan Carles va regalar a la seva amant i al seu fill Alexander. Fill de qui? Les fotos parlen:

fill corinna

GTRES

El nen de l'esquerra ja té 18 anys i per primer cop es poden publicar imatges d'ell. Aquests ulls clars, aquest cabell ros i la fesomia en general recorden no només Corinna sinó el gen Borbó. Sembla un Felip versió adolescent. Comparin:

corinna y fill

princep felip adolescent GTRES

príncep Felip d'adolescent / GTRES

Twitter també veu similituds entre Felip i Alexander però Eyre no gosa tant. Només confirma que el nen li deia a Joan Carles "papá". No vol dir res, o ho vol dir tot. Eyre recorda un episodi català significatiu. La família reial no va voler saber res de l'operació a Barcelona del tumor de Joan Carles i només el va visitar Sofia per la premsa sense entrar a l'habitació. Mentrestant Los otros eren al peu del llit : "Corinna y su hijo estuvieron a su lado en momentos muy difíciles, por ejemplo, cuando operaron al rey de un nódulo de pulmón que se temía que fuera un tumor maligno (...) En el Hospital Clínic no estuvo Felipe ni las infantas pero Corinna y Alexander estaban allí, y no se movieron del lado del enfermo hasta que no se recuperó!".

corinna alexander

Corinna i els seus dos fill, Alexander i Nastassia / twitter

L'amant i el fill petit van ser-hi tot el postoperatori a Barcelona, clínica Planas inclosa, com sap la catalana Pilar Eyre. Per això remata amb el "premi" de 65 milions: "El rey es generoso. Lo corrobora Bouza, el único amigo que osa tutearle en público, contando que “deja a sus amigas muy arregladitas y les proporciona un buen pasar”. Sobre Alexander Zarzuela no té por. A diferència del català Albert Solà, que diu tenir el 99% de l'ADN del rei, el noi de 18 anys no tindria dret a la Corona. És més jove que Felip.