El salt de Tomàs Molina a la Política no és segur. El que ha anunciat el meteoròleg de TV3 és que es presenta a les llistes per ERC com  a número 2 del partit però en una llista on no serà el número 2 sinó més a baix perquè la comparteix en circumscripció única estatal amb altres partits com Bildu i el BNG. Hauran de posar-se d'acord. Si fan com l'any 2019 i Tomàs Molina aconsegueix ser el 3 de la llista pot sortir elegit, ja que en les anteriors eleccions a Europa de fa 5 anys van treure 3 eurodiputats. És probable que surti però no és segur. Si surt agafarà l'excedència de TV3 i marxarà a Estrasburg, a viure a França a la frontera amb Alemanya. Allà hi fa més fred i gaudirà de les isòbares més juntes, les depressions i els núvols. També dels seus companys ultres com Herman Tertsch, Dolors Montserrat i Jordi Cañas. El de Ciutadans és probable que desaparegui com tot el partit taronja, ensorrat.

20e27b30e70f701f6ce608a514b72273842d7e02w
Tomàs Molina a la seu d'ERC, EFE

Tomàs Molina ja sap el que fa. I si no treu prou vots, seguirà a TV3 fent el Temps on coincidirà amb companyes i veus crítiques amb la seva decisió. L'última a aixecar-se és la d'un company de cadena, del Polònia, el programa d'imitacions que aquest dijous torna amb l'imitador David Olivares fent de Molina. I probablement torni una de les cares més estimades del Polònia, Toni Albá. Pot fer de rei Joan Carles, Donald Trump o Alejandro Fernández, el líder del PP català. Si es retroben a TV3, Molina i Albà, parlaran d'aquest tuit:

Toni Albà, TV3
Toni Albà, TV3

Toni Albà és molt independentista i té com a còmic professional l'habilitat dels jocs de paraules que sense citar algú fan que molts identifiquin a qui s'està referint. Van ser cèlebres els seus jocs de paraules que atribuïen a Inés Arrimadas o a Miquel Iceta. Ara sense citar Molina tothom pensa que es refereix al seu company de TV3: "Diuen que quan se’t pixen a la cara i et diuen que plou, el responsable és Tontàs M’orina". Si algú dubta de quina és la persona  a qui va dedicat el tuit sarcàstic que recordi un altre home de teatre, proper a Carles Puigdemont, com Joan Lluís Bozzo a qui tampoc va agradar el fitxatge de Molina per ERC:

Joan Lluís Bozzo TV3
Joan Lluís Bozzo TV3

Molina, Bozzo i Albà són tres independentistes de pedra picada cadascun amb els seus matisos. Els dos homes de teatre saben que és tan popular el meteoròleg que no cal citar-lo per fer-ne broma, befa i sarcasme. Molina entoma bé les conyes. Fa gairebé 40 anys que entoma des del seu lloc de privilegi, el prime time diari de TV3. No trobaran cap altra cara tan coneguda de la cadena líder que entri a totes les bromes com Molina. Participa en tot el que li proposen, des de playbacks de Miguel Bosé a disfressar-se per programes infantils. S'autoparodia sovint.

Tomàs Molina TV3
Tomàs Molina al canal SX3, TV3

Molina entoma bé. I els còmics fan la seva feina: afegir sarcasme a allò que comenta tothom al carrer: Heu vist això del Tomàs Molina a ERC?

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!