La tercera investidura de Pedro Sánchez transcorre plàcida en mig de la histèria de PP i Vox. La imatge del president d'Espanya petant-se de riure al Congrés pel fracàs de Feijóo contrasta de manera descomunal amb els fatxes incendiant els carrers, cantant el Cara al sol i traient escuma per la boca. Quan més parlen PP i Vox més unit està el bloc anti PP-Vox de tota la resta de partits. Tots units contra la caspa. Santiago Abascal comparava a Sánchez amb Hitler. És normal que ho faci, els ultres són negacionistes de l'Holocaust. Abascal no veu greu la comparació de dos estadistes. El cap de setmana el líder de Vox va ser a les protestes contra el PSOE acompanyat d'un periodista ultradretà, masclista, racista, homòfob i amant de les fake news als EUA, Tucker Carlson. Aquella foto ha indignat una altra periodista, Mamen Mendizábal de La Sexta:

Mamen Mendizábal,La Sexta
Mamen Mendizábal, La Sexta

Mendizábal és tot el contrari que Carlson, és normal que no li doni la benvinguda a Madrid. Però en aquesta confrontació de dos periodistes hi ha entrat un personatge sinistre, l'eurodiputat de Vox  Hermann Tertsch. El més important del tuit no és que insulti la periodista amb un diminutiu masclista, Mamencilla,  o que li digui dues vegades tonta o esclava. El realment rellevant és mirar l'hora en què Hermann va publicar el tuit, a la 1:50 de la matinada.

hermann tertsch Vox EFE
Hermann Tertsch, EFE

Les persones més histèriques d'Espanya en aquest moment són les de Vox, un partit que amb 33 diputats és absolutament irrellevant. No pot fer res, ni presentar una moció de censura. Res. Només pot fer soroll. I això fan. Hermann és famós per les seves baralles de barra de bar de matinada, els seus estirabots i per consumir destil·lats. El diari ABC va escriure que Hermann consumeix cocaïna"Hay un pobre hombre llamado Hermann Tertsch que obsequia desde hace años con unas columnas enaltecidas por un admirable aire hiperventilado y farlopero". Mamen Mendizábal ha contestat el tuit de matinada de Tertsch. Com que ella a les 2 no era a cap bar, ha respost a una hora decent, les deu del matí de dijous, sense dir-li hiperventilat ni cocaïnòman:

Tómate otra copa, sospitant què sostenia a l'altra mà Hermann mentre escrivia el tuit, i qualificant Tertsch del que realment és: irrellevant. I de regal, un diminutiu ben ridícul: Hermanncillo. És el que és, un homenet, un micro-home.

El dia que ABC va dir cocaïnòman a Tertsch

Els columnistes d'ultradreta es detesten entre ells per competir qui insulta millor, qui és més servil amb les elits o qui detesta millor el comunisme. Al suplement dominical del diari ABC el seu articulista Juan Manuel de Prada escrivia contra un excolumnista i eurodiputat de Vox: "Hay un pobre hombre llamado Hermann Tertsch que me obsequia desde hace años con unas columnas enaltecidas por un admirable aire hiperventilado y farlopero". Farlopa és cocaïna en argot de carrer. No ho pot dir més clar: segons De Prada, l'eurodiputat esnifa coca.

juan manuel de prada joan carles GTRES

De Prada, GTRES 

La columna del diari de la dreta és sagnant contra el de Vox: "En todo lo que dice el pobre Tertsch  hay un fondo zafio, estridente, carroñero y tarugo. Le han puesto un pisito en Bruselas los de Vox entre los que no desentona su energumenismo , desafuero y toxicidad. Tertsch me lanza en su letrina tuitera calumnias paranoides de que soy comunista. Es un asustaviejas fachoide que me odia". Tertsch després de llegir-lo el rectifica, no l'odia, el menysprea. Se li han inflat els nassos (mai millor dit):

de prada a3

hermann tertsch Voc EFE

De Prada i Tertsch tocant-se els narius, Antena 3 / EFE

Un li diu farlopero i l'altre li respon "atormentado narcisito gorditonto". Són una de les principals plomes del diari ABC i un alt càrrec de Vox. La cocaïna estova el cervell.