Clara Chía comença una guerra judicial contra l'enemic oficial de Piqué, el paparazzo Jordi Martín. Aquest dimecres s'han vist les cares a la Ciutat de la Justícia després que la parella presentés una denúncia contra el fotògraf per assetjament. Les pretensions inicials, que l'ordre d'allunyament protegís Gerard Piqué i Clara en 3000 metres, s'han vist reduïdes. Només es demana l'ordre perquè Martín no pugui apropar-se a Clara en mil metres. Una decisió de la parella de Piqué que ratifica el que es va publicar, que Clara va acabar a l'hospital per un atac d'ansietat causat per la persecució del paparazzo, molt hostil amb Piqué. El look angelical de la parella demostra que han après i s'aparten del look de Shakira als jutjats:

Clara Chía i Gerard Piqué a la Ciutat de la justícia EFE
Clara Chía i Gerard Piqué a la Ciutat de la justícia EFE
Shakira guardaespatlles EFE
Shakira guardaespatlles EFE

Clara va comprovar que Shakira va anar als mateixos jutjats vestida de negre total look, com de dolenta de culebrot i ha optat per l'oposat: blanc lluminós per enlluernar el jutge amb la seva bondat. Clara, clara. Escriu Vanitatis "Clara sí que ha apostado por prendas más luminosas, en concreto una sobrecamisa blanca oversize que cubría un top mini que casi no era visible. Como asegura la autora de ‘La psicología de la moda’, el mejor atuendo para las mujeres es generalmente un traje sastre con camisa o blusa y tacones bajos. Este tipo de estilo tiene asociaciones socioculturales positivas de personas trabajadoras de clase media que siguen reglas". Clara segueix anant confy, confortable, però elegant.

Clara i Piqué entrant EFE
Clara i Piqué entrant EFE

A Cuatro entrevisten un altre paparazzi que lamenta l'agressivitat de Piqué: "Yo he trabajado cuando Shakira y Piqué estaban juntos. Es verdad que con Piqué es complicado trabajar porque es agresivo. A mí me ha golpeado hasta con el coche por detrás y le podría haber denunciado, pero no lo he hecho. Me parece raro que, de repente, empiece su relación con Clara Chía y denuncie por acoso". No és estrany perquè és ella qui denuncia assetjament que li provoca ansietat, documentada.Tot ve del dia que Jordi Martín va envair una zona privada de Piqué, les seves places de pàrking a Kosmos, al carrer Beethoven de Barcelona. El servei de seguretat va prohibir l'accés del fotògraf però Clara va veure una oportunitat per treure-se'l de sobre per sempre. El cas està vist per sentència. Clara ha aportat els informes mèdics del seu cèlebre atac de pànic fugint d'una persecució dels fotògrafs. Clara elegant, ulleres de sol, empoderada i oposada a Shakira, que a la mateixa hora poc lluny d'allà abandonava Barcelona camí de Miami amb un look de Yo soy la Juani gens afavoridor:

Shakira aeropuerto GTRES
Shakira vola a Miami, GTRES

Al final Clara serà la més elegant i Shakira la que té més problemes amb la Justícia. Serà jutjada per frau fiscal al desembre. Segons fonts judicials serà difícil que s'imposi una ordre d'allunyament a un periodista, però ja tenim nova foto per la col·lecció: Clara als tribunals. Li està agafant el gust a això de les fotos, la premsa i la fama.