Shakira i Clara Chía són la nit i el dia. Coincideixen en poquíssimes coses: més enllà d'una retirada física, el nexe en comú és Gerard Piqué. L'han compartit en l'espai-temps​, provocant l'explosió d'una de les relacions més famoses de la faràndula i desfermant una onada d'odi visceral per part de la colombiana i dels seus fans. El problema que té el team Shak, però, és que no poden fer gaire sang amb la seva substituta. Ho intenten a través de ridiculitzacions, de rumors inventats i de prohibicions expresses, però Chía aguanta la pressió com a una campiona. I això els hi cou encara més, perquè ja no és que no entenguin com l'exfutbolista ha canviat una diva internacional per una "qualsevol" de 22, és que a més a més sembla immune a la seva artilleria. 

La senzillesa, la normalitat i l'absència de draps bruts és una de les grans cartes de la Clara. També una maduresa sorprenent i impròpia d'una persona de la seva edat: el pas d'estudiant i cambrera de caps de setmana a una de les persones més buscades per mig món destaca per la resignació, la naturalitat i molta paciència. Per alguna cosa Piqué s'ha enganxat a ella, no s'enganyin. Què deixar la teva dona i mare dels teus dos fills amb infidelitats pel mig és lleig? Oi, i tant. Què ningú, absolutament ningú, hem conviscut amb la parella i no tenim ni idea del que passava a la seva intimitat? També. Shakira explica la seva versió a través de torpedes, però Piqué no en parla. I mira que ha tingut oportunitats. El que s'ha fet, s'ha fet i punt. No remena més el femer, ja n'hi ha prou. Live and let live.

pique baste2
Gerard Piqué / RAC1
Shakira botiga M&M Daily Mail
Shakira / Daily Mail

Clara Chía s'ha convertit en una estrella, però no abandona la senzillesa i la naturalitat

És cert que la Clara s'ha convertit en una estrella del firmament del safareig internacional. Que genera un enorme interès, fins i tot entre els seus detractors. En són molts, tants com els de la seva parella. Però també té seguidors i fans aferrissats, gent que la valora i que no està disposada a deixar que la trepitgin a totes hores. A Twitter tenim un compte molt ben connectat amb l'entorn de la jove i que passa informació per seguir-li la pista. Últimament l'especialitat és explicar la cara 'b' de Chía, que no és més que la cara 'a' de tota la vida amb la diferència que ara és famosíssima. La d'una noia estudiant, entusiasta, de bona família, sense estridències ni comportaments estranys. Captivadora precisament per ser genuïna, gens impostada. 

Clara Chía de joven Instagram
Clara Chía de jove / Instagram

Chía suant la cansalada al seu gimnàs de l'Upper Diagonal de Barcelona

El darrer document ens permet conèixer de primera mà la gran afició per l'esport de Chía: es matxaca fent fitness. Fa classes en les que sua la cansalada al màxim en un gimnàs de l'Upper Diagonal, a Sarrià-Sant Gervasi. Allà allibera molta serotonina, l'hormona de la felicitat: precisament el nom del centre esportiu on tenen com a sòcia a una de les celebrities del moment. La Clara es deixa tant la pell que fins i tot la premien per la seva conducta, una crac. Feliç, riallera, disciplinada, jovial: la Clara fa goig. Aquests són els vídeos que s'han filtrat a les xarxes socials, i que tornen a demostrar que la nòvia d'en Gerard és una noia que toca de peus a terra... sempre que no els hagi d'aixecar per fer esprints. 

Clara Chía fitness @clagerfans
Clara Chía fent fitness @clagerfans

No hi ha debat possible: Clara-mente val la pena.