Clara Chía Martí és l'ex cambrera catalana més famosa del món. Tota la premsa sud-americana està hipnotitzada amb la nòvia de Gerard Piqué i es pregunten com ha pogut prendre-li el lloc a Shakira. Una ofensa a Colòmbia en particular i a Llatinoamèrica en general. Els afers del cor no es redueixen a quants diners, Grammys o bótox pots lluir, sinó en afartar-se de conviure amb una diva i optar per una noia senzilla i tendra, com les paraules d'amor. En tots aquests mesos no s'ha publicat ni un sol article crític amb l'actitud de Clara Chía. Com a molt s'ha dit que s'empassa massa coses, com la prohibició de conviure amb Piqué si estan els seus fills, o que se sent cada dia més a gust amb el paper de dona de. Però res. És una bona noia, catalana de casa bona, estudiant, pencaire i la paraula màgica per Gerard Piqué: normal. 

Clara Chía GTRES
Clara Chía GTRES

Això és el que desespera els seus crítics: que no poden criticar-la. No parla, no dona escàndols, enxampada en mil situacions sempre és convencional: acaricia Piqué, dina amb ell al japonès, li peta grans, res de res. Però segueix despertant tanta curiositat que algú de l'entorn Chía ha filtrat fotos de la noia de 23 anys abans de conèixer Gerard Piqué, quan tenia 20 anys. Era una estudiant com tantes altres, miop, amb ulleres de pasta per estudiar, cara angelical, arrodonida i adolescent. Aquestes són les fotos inèdites de Clara Chía:

Clara Chía de joven Instagram
Clara Chía de joven Instagram
Clara Chía muy joven Instagram
Clara Chía muy joven Instagram

Les plataformes de fans difonen fotos de la treballadora de Kosmos en positiu, per avançar-se als fans de Shakira que són uns haters de Clara. Les fotografies filtrades de Clara Chía corresponen a la seva època d'estudiant de fa quatre anys aproximadament, on no tenia ni la més mínima idea del que li deparava el destí. En aquestes imatges, se la pot veure en la seva post-adolescència, més petita i innocent, cosa que actualment no molts hi veuen, ja que l'assenyalen com el motiu de la ruptura. Ella no va ser la causa sinó la conseqüència. Però els fans de la colombiana són un exèrcit embogit.

clara chia shakira
Clara Chía i Shakira, Instagram

La foto en qüestió sembla tenir una qualitat molt baixa, però es poden observar diversos detalls. S'arriba a veure Clara amb els cabells més foscos i un gran somriure. Clara Chía durant una classe virtual al seu ordinador amb auriculars de cable. Els comentaris sobre Clara són aclaparadorament positius, lloant la seva aparença, donant-li ànim i desitjant amor a la parella, i fins i tot hi va haver fans que demanaven noves fotos per conèixer més sobre ella en diverses etapes de la seva vida. Guerra de fans i de fotos però aquí només hi ha una veritat: Clara està enamorada.  Ella canta "Me ena-na me ena me enamoré...Mira, qué cosa bonita Qué boca más redondita Me gusta esa barbita. Este es pa mí o pa más nadie".