Una altra nit de CDR al carrer, la de diumenge. No totes les TV hi connecten. TV3 emetia el 30 minuts i Katalosnki mentre ETB emetia el seu programa estrella, 360 grados, excepcionalment en directe. És el programa d'Eider Hurtado a la TV pública basca que no té por de destapar les misèries de Vox, de Ciudadanos d'Albert Rivera o del rei. Convidava Toni Soler i Pilar Rahola a un plató a Plaça Espanya. Van entrevistar Tsunami Democràtic.

rahola soler etb

ETB

Un bon programa, però el moment destacat és quan una reportera basca entrevista un CDR amb la cara tapada , Cristian, que trenca tots els esquemes de manifestants indepes:

cdr etb

ETB (clica la foto per veure el vídeo)

Cristian de 28 anys, no parla català: "No me identifico con la violencia, llevo siete noches seguidas manifestándome en Barcelona. He estado mano a mano con los CDR. No todos somos violentos. No es normal que la gente esté sentada y carguen contra ellos. Es una dictadura que no deja decidir al pueblo sobre su futuro". El millor és quan parla del seus pares.

etb

ETB

Cristian: "Sí, mis padres saben que salgo cada noche. Están del lado opuesto, mis padres tienen una mentalidad de derechas, fascista. También salgo a la calle para evitar que gente así siga infestando las calles y hablando mal de Catalunya". Més enllà del tòpic que als CDR només hi ha els fills dels convergents o dels indepes (als qui a Antena 3 anomenen "hijos de puta") hi ha Cristian, fill de família benestant de Ciudadanos, PP o Vox. No cal ni ser de família indepe ni tan sols cal ser català per sortir al carrer. ETB ho va saber veure. A TV3, Katalonski.