Cayetana Álvarez de Toledo és història al PP. Una història espantosa. Pablo Casado ha fet un cop de volant i deixa la Marquesa a la cuneta, veient que l'estil agressiu i de macarrisme aristòcrata ha estat un desastre per a les aspiracions del partit, devorat dia rere dia pels ultres de VOX. El divorci no ha estat amistós, tot i que això no sorprèn ningú. Va en el seu ADN, això de muntar 'pollos'. I el PP no s'ha estalviat la seva ira. Faltaria més. 

La notícia, esperada des de feia setmanes, ha animat el panorama polític i especialment, les xarxes socials. Allà els 'amiguis' de la diputada, és a dir, gent de VOX, Girautas, etcètera, estan entre empipats i esperançats de poder fitxar-la per a les seves batalles. A l'altra banda, com és natural, les sensacions són diametralment oposades. Però l'adéu o la puntada de peu no li estalvia alguna galeta més. Per exemple, la del presentador d'ETB i col·laborador d'El Nacional.cat, Xabier Lapitz, amb un adjectiu demolidor i de records escatològics: "ni dura, ni blanda: Plasta". El basc no la trobarà a faltar. Ni a ella, ni el seu estil, ni les seves filípiques interminables. Almenys mentre no aclareixi quin serà el seu futur.

Xabier Lapitz riu En Jake

Xabier Lapitz a En Jake, ETB

Cayetana Álvarez de Toledo adéu rdp EP

Cayetana Álvarez de Toledo adéu roda de premsa EP

Aquest 2020 està fent estralls en el sector més dur de l'espanyolisme, per dir-ho finament. Cayetana, Girauta, Negre o Ussía, Un dream team carpetovetònic 'd'aupa'. Veurem si acabem tots juntets en el mateix sac.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat