Juan Carlos Girauta, aficionat a regalar-nos la seva vessant artística i musical durant el confinament, ha entonat 'L'hora dels adéus', ha agafat la guitarra i marxa de Cs "amb la música a otra parte". El pacte d'Arrimadas amb Pedro Sánchez per ampliar l'estat d'alarma ha desfermat la tempesta perfecta, i les runes del partit taronja s'esmicolen fins l'última expressió: la pols. L'exdiputat i, des d'ahir, expolític, penja una nova samarreta en el seu 'saló de la fama' particular. Va començar al PSOE, d'allà va passar-se al PP i més tard al partit d'Albert Rivera, un altre cadàver polític des del passat 11 de novembre. 

Girauta Arrimadas EP

Girauta Arrimadas EP

Quan quedaven pocs minuts per a la mitjanit Girauta signava un tuit, intemporal per sempre més, en el que anunciava que es donava de baixa definitivament, com si es tractés del gimnàs o la subscripció de Netflix. "No trabajamos tanto para construir una bisagra. Acabo de comunicar formalmente mi baja como afiliado a Ciudadanos". Encenia la metxa d'una mascletà que ni a Les Falles, i queden pocs éssers humans que no hagin dit la seva, en un sentit o l'altre. D'entre tots ells, hem triat el del comunicador Toni Clapés, que li diu 'bye-bye' amb contundència. "Construisteis vuestro final. El de Albert Rivera y el tuyo." Clar, concís i demolidor. Era qüestió de temps.

Girauta sol @girautaoficial

@girautaoficial

Toni Clapés @toniclapescasals

Toni Clapés @toniclapescasals

Giaruta Rivera EP

Giaruta Rivera EP

Potser que Girauta només ha aprofitat l'avinentesa per fer allò que tenia en ment des de fa mesos, seguint l'estela de tants i tants pesos pesats del partit. I de passada, deslligar-se de mans de cara a la pròxima aventura, que molts resumeixen en tres lletres. La V, la o, i la x. Una terna que li va al pèl.