Assegura monsieur Manuel Valls que "ser català és una bona forma de ser espanyol". Ho repeteix als seus discursos a Societat Civil Catalana com un dogma de fe. Sentim enormement aixafar-li la guitarra, senyor regidor. I no és pas per portar-li la contrària gratuïtament, sinó perquè la realitat desfà la seva arenga amb dades i fets objectius. Fets que es repeteixen cada dia i que no trobaran als mitjans de comunicació espanyols. L'esport favorit a la 'meseta', practicar la catalanofòbia, l'insult, l'atac, el menyspreu constant a la nostra cultura i identitat​. Poden mirar cap a l'altra banda, posar-se de costat i fer-se 'els suecs', però passa dia rere dia. A tot arreu. L'últim episodi l'ha patit un conegut locutor i discjòquei català, una de les veus de la famosa ràdio musical 'Los 40 Principales': Adrià Ortega. El que no s'esperaven els seus 'haters' és que Ortega els hi fes front.

Adrià Ortega locutor Los 40 @adriaortega

Adrià Ortega locutor Los 40 @adriaortega

"Us juro que aquesta intolerància em repugna". Ortega no s'ha mossegat la llengua ni s'ha deixat una coma definint el que li produeix tot aquest odi contra Catalunya. Valent i rotund. Clar i català. Fins els nassos, per no dir una altra cosa, d'haver de posar bona cara i callar davant de l'assetjament que ha patit en antena, quan ha comès la temeritat de pronunciar paraules en la seva llengua. Un sacrilegi pels ultres que segueixen la cadena musical, que això sí, demostren que allò de que la música calma les feres no és veritat. La mala bava els té posseïts i malaltissament obsessionats. Ortega ha rebut el suport de molts seguidors, i també llegir algunes bajanades del sector espanyolista al voltant del seu enuig.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jugant a fer ràdio als @40catalunya amb #ADN40 jajajajaaj #radiostation #radio #40Principales

A post shared by Adrià Ortega (@adriaortega) on

Una nova i trista pàgina d'una història interminable i silenciada per tots aquells que acusen a Catalunya de tots els mals de la humanitat. Malauradament però, aviat haurem d'explicar un nou episodi.