Nit negra d'audiències de TV3. Per primer cop en molt de temps, Telecinco va guanyar TV3 en el total del dia i això és notícia, per excepcional. TV3 15,5% i Telecinco 15,8% a Catalunya. Una raó és el mal funcionament del programa Quatre gats que va fer un pobre 6,1% i 138 mil espectadors, molt per sota de Cuéntame a TVE  (12%) i Supervivientes a Telecinco (24,6%) que el sextuplica. Una llàstima perquè el tema, futbol femení, mereixia més. Alguna cosa es va fer malament.

ADA HEGERBERG 3 copia

TV3

Una altra de les males notícies per TV3 és que va dedicar més de mitja hora a entrevistar Lorena Roldán a prime time i la líder de l'oposició va ensorrar el Més 3/24 de Xavier Graset a un 2,7%. Roldán va tenir una entrevista fora dels cànons de Ciutadans. No va treure cartellets ni cartes de dimissió a Vicent Sanchis i la seva companya al Parlament Sonia Sierra ha dit a la Comissió de Control de TV3: "El senyor Graset va fer una molt bona entrevista a la meva companya Lorena Roldán". A Ciutadans li sembla bé com tracta TV3 a Ciutadans. Sanchis no s'ho podia creure.

graset roldan tv3

TV3

Les xarxes no van entendre l'entrevista (fer-la 12 hores abans de la sessió de control de TV3 al Parlament va ser mala idea). Uns la van trobar tova, altres amb Roldán avorrida i hi ha qui no vol mai que un diputat de Cs vagi a TV3:

lorena roldan TV3

TV3

La mala audiència és notícia per excepcional. TV3 segueix líder destacadíssima des de fa anys però té dies negres. Pocs, i les causes tenen noms i cognoms.