Carles Puyol i Vanesa Lorenzo formen una de les parelles més meravelloses d'entre les celebrities catalanes. La model i l'excapità del Barça estan fets l'un per l'altre, fa temps que s'estimen i junts han format una família preciosa.

A l'exjugador blaugrana i la model i empresària sovint se'ls veu junts a les xarxes socials compartint la vida i moments personals, especialment, fent ioga o esport junts, ells dos que són uns apassionats. Postures increïbles i una química que traspassa la pantalla. Per no parlar de vídeos on es demanen l'un a l'altre: "Kiss me quick" (fes-me un petó, ràpid):

carles5puyol 271492315 947116622856607 4228544117883222888 n

Vanesa Lorenzo i Carles Puyol / @vanesalorenzo_

puyol vanesa yoga 

Vanesa Lorenzo i Carles Puyol / @vanesalorenzo_

Les mostres d'afecte entre tots dos són constants. I ara, hem tingut una nova prova de com s'estimen i dels detalls que omplen la seva vida i la casa dels Puyol-Lorenzo d'amor. 

No només la parelleta feliç passa les hores fent exercici. També hi ha molts moments pel relax, per la tranquil·litat d'un bon llibre estirats al seu llit, concentrats i aliens a tot el que els envolta. 

carles5puyol 208829782 361724822047202 7417656004461210443 n

Carles Puyol i Vanesa Lorenzo / @carles5puyol

En aquesta ocasió, ha estat ell qui s'ha submergit en la lectura mentre la seva dona el fotografiava d'estrangis, gelosa del llibre que tenia entre mans i amb ganes que la seva parella l'acabi ràpid per poder-lo llegir ella.

De quin llibre es tracta? No és cap novel·la. Es tracta d'un llibre de Joe Dispenza que duu per títol Desarrolla tu cerebro. La ciencia de cambiar tu mente. Puyol, ben concentrat. I Vanesa Lorenzo, amb ganes d'agafar-lo ella: "Cuando acabe se lo quito".

puyol leyendo

El millor, però, no és això. En una altra imatge, la Vanesa mostra un objecte molt peculiar que demostra com estan fets l'un per l'altre. Un d'aquells petits detalls d'una parella que són molt més importants que qualsevol altra cosa molt més cara.

Un petit objecte rectangular i molt pràctic, un punt de llibre. El punt de llibre personalitzat que té Puyol per marcar la pàgina per la qual va per quan torni a agafar el llibre. I què s'hi veu? A l'enamorada parella, somrients, confidents i fent aquelles cares que posem en un photomatón amb la persona que estimem al costat. 

puyol leyendo punto lectura

Com diu la Vanesa, "lo mejor, el punto de lectura". Té tota la raó. Probablement el llibre sigui molt bo i els ajudarà a desenvolupar el seu cervell. Però el que ja està desenvolupat a més no poder és el seu amor.