A Catalunya hi ha dos matrimonis famosos entre un crack del Barça i una estrella: Piqué-Shakira i Carles Puyol amb Vanesa Lorenzo. La model catalana de 43 anys ha tingut dues filles amb l'excentral de La Pobla de Segur: Manuela i Maria de 6 i 4 anys. Vanesa està de promoció d'un llibre amb les filles en portada i ha revelat que es planta. Amb dues criatures en té prou.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanesa Lorenzo (@vanesalorenzo_) on

Vanesa Lorenzo a la revista Diez minutos "Me hubiera encantado tener un tercer hijo, lo tenía idealizado. Si hubiera empezado antes estoy segurísima de que ya estaríamos por el tercero. Pero es tan duro, es mucho trabajo y creo que nos paramos aquí". Puyol vol tornar al Barça amb la nova directiva i se li gira feina. Manuela i Maria donen prou obligacions. Tantes que la parella no tenen temps ni per casar-se.

carles puyol i parella sergi alcazar

Vanesa i Carles a la catifa vermella, foto: Sergi Alcàzar

Hi ha una altra frase que explica que l'instint per ser mare no és obligatori. Una altra catalana, Marta Torné, acaba de confessar que no el té. Vanesa Lorenzo no el tenia fins fa poc: “Antes de conocer a mi pareja, nunca había sentido el verdadero deseo de ser madre”. El cert és que la parella no fa filles, fa preciositats. Dues nenes de postal:

vanesa lorenzo filles platja GTRES

puyol vanessa pixelitzat gtres

Carles Puyol, Vanesa Lorenzo i Maria Puyol a collibè, GTRES

Les nenes sempre es mantenen amb la cara oculta a les fotos per expressa voluntat dels pares, a diferència de Shakira i Piqué, o Pilar Rubio i Sergio Ramos que consenteixen ensenyar els fills. Els periodistes donen fe que sense pixelar Manuela i Maria són molt rosses i guapes. Que s'animin a la tercera.