Aquesta preciosa foto que veuen de Carles Puyol i Vanesa Lorenzo i que il·lustra aquesta peça correspon al passat 7 de gener. Aquell dia, la model celebrava el seu aniversari, bufava 47 espelmes i el seu estimat era el primer en felicitar-la de la manera més bonica, amb aquest petonàs i unes sentides paraules des del cor: "Feliz vuelta al sol, por muchas más juntos. Te quiero cachorro!". Ara, el Sol ha tornat a donar una volta al voltant, no d'ella, sinó d'ell. El gran capità del Barça acaba de celebrar el seu aniversari, en el seu cas, un menys que la seva parella, 46.

L'exjugador blaugrana està d'aniversari, un aniversari, però, que han passat separats. I ja hem pogut comprovar en d'altres ocasions com sempre que la distància els separa, els dos no paren de dir-se que es troben a faltar a xarxes, i per exemple, aquestes dues publicacions, on Lorenzo li diu a Puyol Miss you i Me gusta vivir contigo. Ara, però, com dèiem, no han pogut passar el seu dia comme il faut, l'un al costat de l'altre. Però això no treu que la Vanesa hagi triat unes paraules emocionants per fer-li saber al seu estimat que el millor regal d'aniversari és viure la vida junts i haver format la família que han format. En un stories on se'ls veu a tots dos amb sengles copes, brinda pel seu amor i li desitja un feliç aniversari i que té moltes Ganas de celebrar contigo.

WhatsApp Image 2024 04 14 at 10.48.56
 

El que ha enamorat els seus seguidors a xarxes és una altra publicació, una imatge mai vista del Carles, en la intimitat, sorneguer i juganer, un d'aquells moments on els enamorats es dediquen arrumacos i comencen a fer el tonto, fent cares. Com ella mateixa diu: "He elegido tu mejor foto para felicitarte desde la distancia. Feliz cumple bebé, vuelve ya".

De seguida, reaccions de sorpresa i bon humor, per exemple, del gran amic de la parella, el Triciclo Carles Sans ("Sí que es buena la foto!!!"), o de l'Elena, germana de Vanesa Lorenzo i cunyada de Carles Puyol ("Esto sí que no me lo esperaba"). Carles Puyol i Vanesa Lorenzo, meravellosos. Esperem que el bo d'en Carles hagi tornat ja i hagin celebrat el seu aniversari com toca. Felicitats.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!