Gerard Piqué i Carles Puyol són amics íntims des de fa temps. Quan la vida els va unir a l'eix de la defensa del Barça, formant la que probablement hagi estat la parella de centrals més inoblidable de la història blaugrana, es van fer inseparables. El que tenia l'un, no ho tenia l'altre. El que li mancava a l'un, l'altre sí que ho tenia. I no només futbolísticament parlant. Estaven compenetrats com un matrimoni de tota la vida. Damunt la gespa, els dos culers des del bressol demostraven cada partit la seva passió pel club dels seus amors, però mentre Puyol era tot entrega i peb***, però sense tanta tècnica, Piqué era més un fi estilista. I fora dels terrenys de joc, el caràcter del de Barcelona, obert, extravertit, bromista i de la conya, es complementava a les mil meravelles amb el caràcter més reservat, tímid, de portes endins del de La Pobla de Segur.

pique puyol
Carles Puyol i Gerard Piqué, amics íntims / @fcbarcelona
pique puyol2
Carles Puyol i Gerard Piqué, amics íntims / @fcbarcelona
pique puyol3
Carles Puyol i Gerard Piqué, amics íntims / Instagram

Coincidien al vestidor, a la gespa i fora d'ella. Sovint era habitual veure'ls junts gaudint de diferents esdeveniments, anant a sopar o prendre alguna cosa, pràctica que han continuat duent a terme des que Puyol va penjar les botes. Tenint en compte la gran amistat que uneix els dos exfutbolistes, és fàcil imaginar que sovint deurien coincidir no només ells dos junts, sinó també les seves respectives parelles. Shakira i Vanesa Lorenzo, eren, fins, ara, les parelles de Piqué i Puyol. La model encara està feliçment enamorada vivint al costat del seu amor, Puyol, i de les seves dues filles. Una família feliç, lluny de poder arribar a viure el daltabaix sentimental que sí han viscut Gerard Piqué i Shakira des de fa uns mesos, amb separacions traumàtiques, acusacions i missatges subliminals d'infidelitats i litigis amb advocats per decidir què fer amb els fills.

171813285 724367378243377 8780735364331127324 n
Carles Puyol i Vanesa Lorenzo / Instagram

Ara que s'han separat la cantant colombiana i el jugador català, és del tot impossible que tornin a viure un sopar de dobles parelles. Ara els Puyol-Lorenzo els viuran amb la nova parella de Piqué, Clara Chía. Lorenzo acaba de ser a un acte sobre un producte nutricional. Explica que tot i cuidar la seva línia, "no renuncio a tomarme una cerveza y unas bravas con unos amigos". Amics com Piqué... o Shakira. La model i empresària, tal i com recull Diez minutos, és preguntada per Shakira i Piqué, i si havia pogut parlar amb la cantant colombiana: "Sé que Carles ha hablado con él porque son muy amigos. Sí bueno, además él también ha pasado por eso así que sabe perfectamente cómo se siente su amigo", diu en referència a la separació de Puyol de la seva exparella, la model Malena Costa.

Shakira i Pique cotxe  GTRES
Shakira i Pique / GTRES

I de Shakira? Vanesa Lorenzo té les coses molt clares pel que fa a algú que per molt que s'hagi separat d'un dels millors amics de la seva parella, continua sent una persona important per a ella. La seva resposta no deixa lloc a dubtes: "Yo me llevo muy bien con ella, aunque se ha dicho que no tenía relación con las mujeres de los futbolista. Siempre me ha parecido una mujer estupenda".