¿Què més ha de passar per què a Movistar i Telefónica acabin amb la humiliació permanent de la seva presentadora Susana Guasch als abonats del FC Barcelona que paguen religiosament cada mes una fortuna per veure els partits del seu equip? Aquesta setmana ja venia calenta després que la presentadora catalana, declarada fan de l'Espanyol, del Reial Madrid i antibarcelonista indissimulada, va atacar Pep Guardiola per haver confirmat el que tothom veia, que la gespa del Bernabeu era dolenta. Els seus tertulians van tornar a deixar en evidència la seva obsessió malaltissa anticuler. L'endemà de la trompada del seu Madrid contra el City,Guasch estava animada  a la prèvia del PSG-Barça, molt excitada amb la possible derrota del Barça a mans del seu Kylian Mbappé, que ella ja veu vestit de blanc. Tant és així que en un moment de la prèvia va encoratjar, consentir, no censurar i trencar-se de riure amb un comentari racista del Mono Burgos, un ex de l'Atlético de Madrid. Segons el diari AS, El Mono Burgos ha comunicat a la productora que no seguirà com a comentarista a Movistar. Queda encara la que ho va consentir, Guasch, que també va lluir el seu racisme. Segons el diari El Mundo ha estat advertida ""se apercibirá a los presentadores del espacio donde se produjeron estos comentarios". Vídeo:

Susana Guasch rie mono burgos Movistar
Susana Guasch ru amb el Mono Burgos,Movistar
Mono Burgos Movistar
Mono Burgos Movistar

L'escàndol és tan sideral que no només el Barça sinó també el PSG, tots dos, van negar-se a fer declaracions a la cadena Movistar després del partit. Barça i PSG van incomplir el contracte que tenen amb la UEFA que els obliga a fer declaracions a Movistar després de cada partit de la Champions. Primer cop de porta del Barça a les contínues humiliacions, menyspreus i falsedats que difon Susana Guasch i el seu equip contra el Barça. Laporta va donar el vistiplau a incomplir el contracte amb Movistar i no parlar, i va convèncer el PSG que fes exactament el mateix, per fer públic mundialment que a la cadena Movistar es fan i no se censuren comentaris racistes sobre el fet que un jugador, menor d'edat marroquí, hagi d'anar als semàfors a fer malabars per guanyar-se la vida demanant caritat. Susana Guasch, com se sent al vídeo, es trenca de riure, però després obliga Mono Burgos  a disculpar-se, només a ell. Ella es va negar a emetre ni una sola disculpa com a  moderadora del programa i per les rialles amb les quals va reaccionar al repugnant comentari. El programa es grava a Barcelona, al Poble Nou. Ningú entén per què Guasch segueix al capdavant.  La xarxa diu prou:

 

 

 

Mono Burgos en tornar de la publicitat: "Ojalá yo tuviera la habilidad de ese chico, fue un comentario sin herir a nadie. Si alguien se sintió ofendido pido disculpas públicas,. haciendo una humorada te metes en problemas y en estas épocas hay que adaptarse a todo". Guasch es limita a afegir: "Muy bien, le mandamos un abrazo a Lamien Yamal por ese comentario desafortunado". De la seva incapacitat per moderar, de com va reaccionar al comentari que només després de la reacció del Barça i d'una suposada bronca dels seus caps va considerar desafortunat, de la gràcia que li va fer rient-se en antena... després de tot això Susana Guasch  no es va disculpar de res. Movistar ha fet un comunicat dient que prendrà mesures perquè això no torni a passar. No n'hi ha prou fent fora Mono Burgos, la baula més feble.Movistar ja va acomiadar l'anterior presentadora, la també catalana Danae Boronat per considerar-la una mala professional. La que acabarà a un semàfor serà Susana Guasch.

 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!