TV3 no té problemes d'audiència, és líder ininterrompuda des de fa mesos però si al setembre li cau la graella per falta de diners ja té una sortida: un programa amb Carles Puigdemont. És l'estrella de les audiències. Si en campanya electoral va derrotar, de molt, tots els seus oponents amb l'entrevista des de Brussel·les  (23%) ara s'ha superat a ell mateix amb l'entrevista des de Berlín: un 30,5% i 991 mil espectadors. I Vicent Sanchis s'estalvia el sou d'un presentador, les entrevistes les hi fa ell. El programa posterior amb els directors dels principals diaris de paper o digitals del país va seguir fent audiències descomunals: un 21,5%.

debat directors diaris tv3

TV3

Per entendre l'èxit que un milió de catalans mirin un mateix programa que no sigui un partit del Barça només cal repassar que el més vist de dissabte va ser el FAQ's amb 357 mil espectadors (amb una dona de públic insultant Jordi Cañas) o que el programa més vist de divendres va ser Cuines amb 443 mil espectadors. Era una picada d'ullet a la pastisseria dels Puigdemont. La recepta de Marc Ribas era com fer Gelat de xuxo.

gelat de xuxo cuines  TV3

TV3

La resta de diumenge deixa Mercedes Milà a Salvados amb un bon 10,5% i segona opció de la nit i Supervivientes fent bon share (13,5%) però menys espectadors perquè acaba a les dues de la matinada, quan només miren la TV els nàufrags. I quina audiència va fer la manifestació del migdia al Paral·lel pels presos polítics? Només la va oferir TV3, ja que TVE la va difuminar al Telediario entre 4 manifestacions, una de caçadors, una de antiavortistes, una de les pensions i la dels presos polítics. Cap diari parla avui de 4 manis sinó de la de Barcelona en portada però TVE va obrir amb totes quatre per fer creure que la catalana era una més. El Telediario de la manipulació va fer un penós 8,9% mentre el Telenotícies de Pellicer al migdia feia més del 26%. El titular de la mani a TVE encara feia més vergonya:

telediario mani 15A  TVE

TVE

La manifestació només emesa per TVC va fer un 20% d'audiència al migdia, sumant TV3 i 3/24. El que va fer TVE va ser un "Desafiament a la intel·ligència". O un insult.