Només dos programes queden amb públic a plató a TV3: Està passant i Preguntes freqüents. Al primer tot són gags sense convidats, però el debat polític dels dissabtes acostuma a ser d'alt voltatge. Abans de cada programa Laura Rosel, com a directora del FAQ's s'adreça als que s'asseuen a les grades per advertir-los dels temes que es tractaran i per demanar-los que aplaudeixin quan vulguin però sense escridassar ni ser maleducats contra cap convidat. L'últim FAQ's ha tingut un moment insòlit en 35 anys de TV3: una espectadora del públic insulta un convidat en directe. És a l'exdiputat de Ciutadans Jordi Cañas. Al twitter del programa no ho destaquen entre els millors moments, potser perquè és un dels pitjors.

Cañas beu aigua mentre parla el seu oponent del cara a cara, Ramon Cotarelo, quan veu una dona amb el cabell blanc a l'última filera que li retreu alguna cosa. Ell atura el programa i li diu a la presentadora ¿Te puedo decir lo que me acaban de decir desde el público? Rosel no dona crèdit Com? Li han dit alguna cosa des del públic? I Cañas s'adreça a la senyora de les grades ¿Por qué no lo dice en voz alta? La senyora li ho repeteix i Rosel s'enfada Li demano si us plau que s'estalviï els insults a qualsevol persona que s'assegui al plató. Respectem totes les opinions. Cañas recorda Yo he venido invitado. Solo voy donde me invitan e intento ser respetuoso. Estoy poco acostumbrado a esto. Rosel li demana perdó Li agraeixo el to i que hagi vingut i li demano disculpes en nom meu i del programa. Cañas ho acaba Las acepto y no son necesarias.

dona insulta cañas TV3

TV3

Rosel va a publicitat al cap de pocs segons del moment tens i a casa creuen que la senyora del cabell blanc, que el realitzador Paulí Sobirà va tenir l'encert de mostrar ràpidament, no tornarà a sortir. Però sí, manté el seient callada. No sabem què va passar durant la publicitat ni quin insult li va dir i repetir. La xarxa ensuma polèmica i s'hi llença en planxa:

Els de Ciutadans segueixen anant, poc, al FAQ's després que Inés Arrimadas fos repreguntada per expressar-se en castellà o no cantar Els Segadors. FAQ's va tenir la sort que a les 2 de la matinada Víctor Amela li ho recriminava a Rosel. Pluralitat és això: que un convidat qüestioni a la directora una pregunta o que un unionista accepti debatre a TV3. Els insults, tots, són mala educació o impotència.