Carles Francino és un dels presentadors més enyorats de TV3. Va deixar el Telenotícies per la Cadena SER i encara hi és. Ara, amb 62 anys, ha tornat a la TV de la Generalitat per fer una secció cada dilluns al programa dels migdies Planta baixa. I ha explicat la seva experiència personal durant el confinament. Dos mesos de coronavirus que el locutor líder de la ràdio de tardes a Espanya ha desvelat a Ricard Ustrell. 

francino ustrell TV3

TV3

Ustrell promociona l'article de Carles Francino a El Periódico, on és columnista el mateix Ustrell. Francino que viu a Madrid amb la dona i els fills petits parla clar: "Ho porto amb dignitat però s'està fent molt pesat. Madrid és el Wuhan espanyol. El normal és que siguem els últims a sortir. Hi ha mancances del sistema de Salut madrileny que s'arrossega per les retallades de personal. Va molt poc a poc però amb soroll polític. És feixuc. A casa amb els nens". La vida personal del locutor català s'explica a TV3. El seu fill gran Carles és actor i de la seva segona dona, la productora de la ràdio Gema Muñoz, té dos fills petits, de 8 i 10 anys.

carles francino i la seva dona Gema GTRES

GTRES

Francino: "A casa treballem tots dos. Jo he vingut tots els dies a la ràdio, som quatre i el cabo, els mateixos des de fa 2 mesos. La meva dona fa teletreball a casa amb els crios. A la pràctica teletreballar amb nens en edat escolar és un miratge. Als matins està pendent de les videoconferències dels dos nanos. És molt complicat. Tenim una assistenta però les primeres setmanes no podia venir i després ha tingut problemes de salut".

Carles Francino  GTRES

francino pedro sanchez  GTRES

GTRES

La segona dona de Carles Francino és 16 anys més jove que ell i fa de productora a la SER al programa La ventana. Ustrell ha sabut fer-li explicar com una estrella de la ràdio espanyola s'ho fa en temps de confinament.