La fastigosa croada unionista engegada per Eduardo Inda contra Catalunya s'ha reproduït a les xarxes socials. El director d'Ok Diario acusava impune i impúdicament la Generalitat de Catalunya de mentir i fer trampes amb les xifres de morts i afectats pel coronavirus. La crida de l'ultra ha esperonat un grapat d'espectadors dels informatius de TV3, que atien el foc i disparen, concretament, contra Carles Costa, presentador del TN Vespre: consideren que només intoxiquen oferint dades de Madrid, obviant el que passa a casa nostra. Una lamentable manipulació i una mentida com a una casa de pagès, que Costa ha desmuntat a les xarxes socials.

TN coronavirus catalunya TV3

TN coronavirus Catalunya TV3

Exemples: "TV3, silencio de número de contagiados y de fallecidos, solo lo que sucede en Madrid,de Cataluña solo salen "investigadores", parece que no hay coronavirus", "desinformación total en TV3. Ni en estos momentos dejan de intoxicar", "miserabilidades mostradas por presentadores del telediario de TV3, dice q el gobierno español ya tiene test para distribuirlos por las comunidades autonómicas, pero a Cataluña llegarán el jueves, y agrega que a Madrid llegarán primero", o el que s'endú la palma: "he encendido el TV a las 21h, cuando se comprometió la consejera de Sanidad en dar los resultados. 30 min después, no he podido aguantar de supremacismo tendencioso". Un reguitzell infecte de bajanades que el presentador ha rebatut amb elegància: "Creus, de debò, que això que dius és cert? Hem donat les xifres de Catalunya quan la conselleria les ha fet públiques, cap a les 22h. Em sembla injust i molt poc curós per part teva". El vídeo del TN corrobora el que explica Costa: A les 22:23h, amb les dades actualitzades per la Conselleria, en Carles oferia les dades.

 

Carles Costa TV3

Carles Costa TV3 

Si no es parla d'Espanya, malament. Si en parlen, pitjor. I ja si es diuen veritats que no els hi agraden, col·lapsen. En fi. Carles i companys de TV3, gràcies per l'esforç i la dedicació.