Dia històric en els Telenotícies de TV3. Aquest 19 de març no ha conduït l'informatiu més vist del migdia a Catalunya, el TN migdia, cap periodista habitual. El coronavirus ha fet que es moguessin les peces de TV3 per reduir plantilla i que molts puguin quedar-se a casa i no arriscar: suprimit Els matins (Lídia Heredia a casa), allargat PB i suprimit el TN comarques. Núria Solé ha estat conduint el TN migdia però dijous li ha agafat el relleu la periodista del Departament d'Esports: Marta Bosch.

marta bosch tv3 ok

marta bosch tv3

TV3

Una sorpresa per als espectadors acostumats a un ball de cares i d'absències. La graella de TV3 i el 324 s'han unificat i veiem presentadors i d'altres no. Marta Bosch ha conduït l'espai informatiu sense nervis i amb la seva habitual bona dicció. Els esports els ha fet un clàssic de la casa: Xavier Bonastre.

bonastre tv3

TV3

L'audiència s'ho ha pres amb naturalitat i poques reaccions de sorpresa:

TV3 té dos grans edificis: CEI (Centre d'Emissió d'Informatius) i CPA (Centre de Producció d'Audiovisuals) separats per una rampa. Els d'Esports són al CEI. Marta Bosch ho ha fet molt bé. Un pas més a prop que algú del CPA, de programes, presenti un TN.