Si pensàvem que Eduardo Inda no podia assolir un grau major de mesquinesa, això és que no han sentit les seves darreres paraules sobre l'impacte del coronavirus a Catalunya. Segons el director d'Ok Diario, el Govern de la Generalitat està mentint la ciutadania sobre les xifres de la pandèmia a casa nostra. "Hace trampas", ha dit a 'El Programa de Ana Rosa', i s'ha quedat tan ample. Una afirmació infecta i per la que algú hauria de prendre mesures. Algú, evidentment, que no sigui la mateixa Ana Rosa Quintana i els tertulians que l'acompanyaven, que no han tingut la decència de censurar la vilesa. 

Ana Rosa Telecinco

Ana Rosa Telecinco

L'ultra Inda creu que és estrany que Madrid tingui molt més afectats i morts que Catalunya, quan la població catalana és superior numèricament a la de la Comunitat de Madrid: "Me pregunto si la Generalitat dice la verdad. Tienen 5 veces menos fallecidos cuando son un millón y pico más de personas". Ana Rosa li segueix el joc: "a lo mejor tienen otro sistema. Mira lo que pasa en Alemania". Inda contrataca: "sí, sí, pero a mi me choca. Eso es hacer trampas". Trampes, diu el personatge. Fastigós es queda molt curt per definir-lo.

Inda T5

Eduardo Inda Telecinco

Se'ls omple la boca insultant Torra o els epidemiòlegs per voler prendre mesures més dràstiques per aturar la pandèmia, i gosen sembrar el dubte de mentir a una població que cada dia ha de sumar la pèrdua de més vides. Si ho fessin des de Catalunya, en comptes de militars fent la pamema de fumigar aeroports els tindríem fusell en mà prenent el Govern per la força. T5 calla davant d'aquesta vergonya, i manté la pagueta d'aquest ésser abjecte.