Històric. No hi ha una altra manera per definir la fita que Gerard Piqué i tot l'equip de la Kings League va assolir a l'Spotify Camp Nou. Més de 92.000 persones van omplir l'Estadi culer durant hores i hores per la disputa de la Final Four de la competició. Les imatges són brutals, reflecteixen un èxit incontestable. No està gens malament per a algú que està acabat, que no interessa i al que ningú dona crèdit personal ni professional, oi? Tothom té filies i fòbies, és natural. Una altra cosa ben diferent és que aquestes et facin percebre el món de manera distorsionada. I aquest és un cas evident. 

Piqué tornava a casa després de la seva retirada futbolística el passat mes de novembre. El comiat del central va ser molt emotiu, com correspon a una llegenda blaugrana irrepetible. Va haver-hi llàgrimes, abraçades, imatges per a la posteritat i càntics d'ànim i respecte adreçats al jugador. No s'ho van perdre ni els fills Milan i Sasha Piqué Mebarak ni la nòvia del central, Clara Chía. Shakira, evidentment, no hi era. Exactament el mateix que va passar ahir, tot i que l'ambient era molt més alegre que contra l'Almeria. Era de festa. I de les grosses.

Piqué Milan Sasha Youtube
Gerard Piqué, Milan i Sasha al Camp Nou / Youtube
Milan secreto Piqué Camp Nou Youtube
Milan li diu alguna cosa a cau d'orella a Gerard Piqué / Youtube
Milan y Sasha Camp Nou youtube
Milan i Sasha al Camp Nou /  Youtube

Èxit de Gerard Piqué omplint el Camp Nou amb la final de la Kings League

La jornada que tancava aquest primer split de la competició futbolística entre equips d'streamers no es va limitar només a la disputa dels tres partits que havien de designar el campió, honor que va correspondre a El Barrio d'Adri Contreras, tota una sorpresa. Es van organitzar tota mena d'activitats per entretenir el públic: des de veure l'arribada de Piqué i companyia en un helicòpter fins a actuacions musicals amb MC's molt coneguts del panorama estatal. Batalles de galls, vaja, duels de freestyle. Una excusa ben triada per afegir una mica de sal i pebre al tema extraesportiu que sempre gira al voltant de Gerard Piqué, el de la separació amb Shakira. Si més no, els 4 participants d'aquestes actuacions ho tenien clar; dos d'ells van fer servir el serial per ficar-hi cullerada i fer retrunyir el Camp Nou a favor del president i de Clara Chía... i en contra de Shakira. 

Gerard Piqué Camp Nou Twitter
Gerard Piqué omple el Camp Nou / Twitter

La graderia retruny contra Shakira amb Milan i Sasha com a testimonis

El Chuty i Gazir són els dos cantants que van fer embogir l'Estadi amb la rèplica musical a la cantant de la 'Session#53'. Van agafar algunes de les estrofes més polèmiques de la gran venjança de la de Barranquilla, les van girar i les van enviar de tornada a Esplugues, a Miami o Colòmbia mateixa. En Chuty: "Voy a decir las cuatro directamente, porque hay un Kame Hame Ha! en mi mente, porque lo sabe la gente que van a ganar los Saiyans, clara-mente". Tothom cridant, divertits, amb la pulla. Recollia el guant Gazir, representant d'El Barrio, campió final: "Claramente ganan los que compiten, aquí venimos a hacer freestyle al envite. No vengo a que me critiquen: yo vengo a hacer freestyle, perdón que te sal-pique". Patapam. 

Chuty al Camp Nou Twitter
Chuty al Camp Nou / Twitter
Gazir al Camp Nou Twitter
Gazir al Camp Nou / Twitter
Shakira y Bizarrap @shakira
Shakira i Bizarrap / @shakira

No van fer sang i pot passar com a una broma, però té un defecte. Exactament el mateix que li hem retret a Shakira: fer la guerra amb els nens allà davant.