Aquest diumenge és molt especial per a Gerard Piqué. Un dels seus grans somnis arriba a un punt culminant, definitiu i presumiblement, ple d'èxit. No té res a veure amb Shakira, la ruptura i el seu pas pel purgatori, no. Es tracta de la final de la Kings League, que tanca temporada al Camp Nou. Piqué torna al seu escenari més gloriós, que no trepitja oficialment des del 6 de novembre de 2022. Es va acomiadar d'un Estadi on ha estat immensament feliç. Shakira, Milan i Sasha, també, tot i que la colombiana ara abjuri del seu barcelonisme. Ara torna com a empresari d'èxit amb la intenció d'omplir-ho, projectant la imatge de la competició futbolística més original del moment fins a límits insospitats. Un diumenge de glòria.

Que el català triomfi és un puntada de peu a l'orgull de la seva legió de detractors. La religió o credo shakirista no pot suportar-ho, es considera una heretgia només pensar que li vagin bé les coses. Diuen d'ell que és abominable i la pitjor persona del món per haver acabat amb la que molts consideràvem, l'autor inclòs, com una relació indestructible i modèlica. Ens encantava, sí. Ara que han passat tantes coses, amb la cantant amb les maletes preparades per fotre el camp a Miami i Piqué al loro per si se'n va sense que li deixi acomiadar-se de Milan i Sasha, sembla que hagis d'escollir bàndol. Si no ets fidel a la de Barranquila al 100% és que vas amb l'enemic Piqué. I mira, resulta que ni uns són els bons de la pel·lícula ni els altres els dolentots del serial. 

Shakira con sus hijos aeropuerto GTRES
Shakira amb Milan i Sasha / GTRES

El team Shakira ferit, Gerard Piqué no està gens acabat

El retrat habitual de Piqué a l'esfera pública i virtual és la d'una mena de pària que ja no interessa, que està acabat, que no val res. Que ningú l'estima, més enllà de Clara Chía, a la que ja sabem les barbaritats que li dediquen. Mala parella, mal pare, mala persona, mal empresari, mal jugador, mala ombra. Un afusellament visceral, irracional i desmesurat, però la clau no és aquesta: el que importa és que és fals. Una mentida. Una bola més. Ni tots els Jordi Martin o Laura Bozzos del planeta poden fer res per canviar-ho, la batalla la tenen perduda. Shakira és una estrella descomunal de la música, coneguda a tot arreu. Piqué també és molt famós, i no només per la colombiana. Té un públic infinit que l'adora. I molts d'ells joves, que podrien deixar-se influenciar per la corrent general. 

Gerard Piqué sorpresa Kings League
Gerard Piqué / Kings League

La il·lusió d'una nena en veure Piqué a un metre, la cara paga

El vídeo que ho demostra és tendríssim. El trobem a Tik Tok, i ens remet a la fase final de la Kings League. Una nena demana un autògraf a Dj Mariio, estrella youtuber i un dels presidents dels clubs participants. Gerard passa pel costat i el saluda, mentre la nena queda totalment obnubilada per l'aparició del seu ídol. La cara és d'admiració, d'il·lusió, d'al·lucinació. Si despertar aquests sentiments en la canalla és estar acabat, que ens diguin on hem de signar. Per veure'l en bucle.

@lisbonaa La reacción de una niña al ver a Piqué #kingslegue #pique #reaccion #furbol #clipsdetwitch #lisbonaa ♬ sonido original - Lisbona
niña viendo a Piqué Tik Tok
Una nena veient Gerard Piqué / Tik Tok

El fonamentalisme mai no ha estat bo. Ensorrats.