Ha arribat el dia. Shakira ha estrenat la seva nova cançó amb l'argentí Bizarrap. El nom del tema és el que menys importa, ni tan sols la música. Això no va de hits, això va de venjança. L'avançament ja deixava clar que, una vegada més, Gerard Piqué sortiria mal parat. I Clara Chía. I san pito pato, que diria algú. Però fins i tot així, el que des de fa algunes hores no para de sonar i de reproduir-se a Youtube supera les expectatives. Shakira ho rebenta tot, s'acarnissa sense miraments. Deixa la resta de composicions, com el 'Te Felicito' o 'Monotonía' en un joc infantil. Demolidora.

La cançó i el videoclip van a la jugular des del primer segon. No hi ha metàfores, no hi ha ambigüitat. L'artista buida el pap sobre la seva vida, el seu dolor, la seva decepció. Canta, sí, però hom diria que en realitat sagna de cada ferida que li ha provocat la ruptura amb Piqué. Fins i tot fa l'efecte que no importa el que percebin els nens de l'ex parella, Milan i Sasha. Potser no ara, que encara són petits, però en el futur podran saber amb exactitud cada detall de l'explosió de la seva llar, de per què les coses van canviar radicalment de cop i volta, de com els seus pares van passar d'idolatrar-se a detestar-se. L'epitafi serà part de l'herència, però donada en vida.

Gerard Pique mano cara enfadado Barca Foto Indira
Gerard Piqué / Indira

Shakira canta la seva venjança contra Gerard Piqué

La cosa comença amb estrofes que ja eren conegudes: "Perdón, ya cogí otro avión, aquí no vuelvo no quiero otra decepción. Tanto que te las das de campeón y cuando te necesitaba diste tu peor versión. Sorry, baby, hace rato que yo debí botar ese gato. Una loba como yo no está para novatos. Una loba como yo no está pa tipos como tú. A ti te quedé grande y por eso estás con una igualita que tú". Primera tongada de galetes a Piqué i la seva jove nòvia, Clara Chía. Un aperitiu: advertiment i amenaça. Ah, sí, i una sentència: "Esto es pa que te mortifique, mastica y traga, tragues y mastiques. Y contigo ya no regreso ni que me llores ni me supliques. Entendí que no es culpa mía que te critiquen, yo sólo hago música perdón que te salpique". Queda clar: Shakira ara està fent música per ensorrar-lo. I de passada, clar, seguir en el cim del pop internacional. 

Shakira Bizarrap Youtube
Shakira / Youtube

La colombiana buida el pap contra el futbolista i destrossa Clara Chía sense pietat

Shakira segueix amb el bisturí, però en comptes de cosir el que fa és aprofundir el trau. L'acusa de deixar-la tirada davant de la justícia: "Me dejaste de vecina a la suegra, con la prensa en la puerta y la deuda en Hacienda. Te creíste que me heriste y me volviste más dura. Las mujeres ya no lloran, las mujeres facturan". Diu que no hi ha rancúnia, però és difícil de creure: "Del amor al odio hay un paso, por acá no vuelvas hazme caso. Cero rencor bebé, yo te deseo que te vaya bien con mi supuesto reemplazo". Es reivindica com a dona, mentre destrossa la Clara: "Yo valgo por dos de 22. Cambiaste un Ferrari por un Twingo. Cambiaste un Rolex por un Casio. Tiene nombre de persona buena, claramente no es como suena. Tiene nombre de persona buena, claramente es igualita que tú. Pa tipos como tú". I més mastegots sense mans: "Mucho gimnasio, pero trabaja el cerebro un poquito también". Té ganes de fotre el camp de Barcelona, tot i que encara no pot per d'altres raons: "Aquí me siento un rehén. Yo te desocupo mañana y si quieres tráetela a ella que venga también". Boom.

Piqué y Clara Chía Instagram
Piqué i Clara Chía / Instagram

Si quedava algun pont pel bé de Milan i Sasha, ha quedat esmicolat per sempre més. Al cel sigui aquesta relació.