Quan vam publicar que Pep Guardiola i la seva dona Cristina Serra havien comprat una casa a Pedralbes, molts van especular que això era la prova que tornava al Camp Nou de la mà de Joan Laporta. De moment el cert és que aquest estiu l'exentrenador del Barça està passant molt més temps a Barcelona que mai.

Per això volia la casa: per passar llargues temporades prop del seu pare, Valentí, que ha quedat vidu. En pocs dies hem vist en Pep participant del documental sobre Leo Messi a TV3 o parlant a la mateixa cadena amb motiu del seu campus de futbol d'estiu a Rialp, el Pep Summer Camp, que ha supervisat. Pep s'hi torba com a casa, lluny de Manchester.

pep guardiola TV3

Pep Guardiola aquest estiu a Catalunya, TV3

Precisament lluny de Manchester no s'esperava trobar el que s'ha topat als voltants del Camp Nou. Guardiola ha anat a la seva anterior casa per qualsevol assessorament però no esperava trobar-s'hi un noi amb la samarreta que  sembla del Manchester City. El blau cel i la marca Puma són bastant definitives.

El noi sembla que li ha demanat fer-se una fotografia amb el seu ídol i en Pep, amable i educat, hi ha accedit. Un compte d'Instagram recull el moment en una foto:

guardiola ig

Guardiola i un fan, Instagram

L'autor de la foto, un senyor anomenat Jordi Canet, ha estat testimoni directe dels fets. Ha escrit "Un nen feliç. Gràcies Pep Guardiola". Tots amb mascareta en espais oberts perquè els voltants de l'Estadi s'hi acumulen els tafaners. Ben fet. Guardiola sempre un cavaller.

pep guardiola i cristina Serra GTRES

Pep Guardiola i la seva dona Cristina Serra, GTRES

Pep Guardiola segueix sent el millor entrenador de futbol del món. Amb un equip menor, el Manchester City, ha guanyat la Premier i finalista de la Champions League, les dues competicions més difícils del planeta. El de Santpedor és el gran desitjat per la majoria de seguidors del Barça per entrenar l'equip, o per exercir un càrrec de pes al nou Barça de Joan Laporta.

Els que somien en aquest esperat retorn,veuen un senyal a la nova casa, una mansió de luxe a Pedralbes, al carrer Font del Lleó. El matrimoni en són propietaris des del març. 10 milions d'euros per una mansió de 750 m2 dins un terreny de 2.114 m2. El venedor és un propietari rus.

pedralbes 1

La nova llar dels Guardiola, font: Pedralbes Properties

Els Guardiola Serra tenen una gran casa amb vistes a Barcelona per perdre-s'hi. Són cinc: Pep Guardiola, Cristina Serra i els seus tres fills, la Maria de 20 anys, en Màrius de 18 i la petita Valentina de 13. La gran es va fer cèlebre fa uns dies en publicar-se unes fotos en actitud afectuosa amb un futbolista, Delle Ali

maria guardiola IG ok

dele alli instagram

Maria Guardiola i Dele Alli, Instagram

Segons el tabloide que va fer les fotos, "Dele i Maria no semblaven tenir cap preocupació. No els va fer res que els veiessin fent-se petons davant la cabina del discjòquei. Estava ple de persones de festa mirant. Totes les taules reservades i plenes Estaven junts, en grup i en un ambient acollidor. Semblaven acabats de casar".

Si volen viure junts a Barcelona ja saben què toca, convèncer Joan Laporta que fitxi Dele Alli. I tots contents.