Quan Ana Rosa Quintana, Borja Prado i Alejandro Salem van prendre el control de Telecinco, aprofitant la sortida de Paolo Vasile, les llistes negres van començar a circular a tota velocitat pels passadissos de Mediaset. Presentadors, programes i productores nominats i amb tota la probabilitat d'acabar sortint del 'Gran Hermano' particular de la casa. 'Sálvame', Jorge Javier Vázquez i 'La Fábrica de la Tele' eren l'objectiu número 1. Liquidar-los no ha estat senzill: el format ha caigut i la seva productora ha acabat pactant el divorci, però el de Badalona resisteix i, de moment, ja ha vist el cadàver de Prado passar per la porta. Aquesta era la batalla principal, però no l'única. Perquè de noms, la llista anava plena. 

María Patiño, Kiko Matamoros, Belén Esteban, Lydia Lozano, Terelu Campos... Aquests altres personatges televisius ja no formen part de la realitat de Telecinco. En el cas de la primera, l'agonia també ha estat més lenta. Com a presentadora de 'Socialité', un altre dels productes de xafardeig de la factoria d'Òscar Cornejo i Adrián Madrid, eliminar-la era més complicat. Farien més soroll. I fins que no han arribat a un acord de separació entre cadena i productora pel futur de l'espai, no hi ha hagut resolució. En realitat, una puntada de peu al cul de la Patiño. Ella, però, s'ho pren amb filosofia i retranca. Cosa que comparteix amb la seva companya, una altra històrica de 'La Fábrica' i del mateix 'Socialité': la catalana Núria Marín. A ella també l'han fet fora de mala manera.

nuria marin portada socialite
Núria Marín presentant 'Socialité' / Telecinco

Marín ha passat la seva vida vinculada a Mediaset i a Cornejo, ha fet de tot. Fins i tot presentar el 'Sálvame' de manera esporàdica. És bona, no ho descobrirem ni aquí ni ara. Una altra cosa és que estigués desaprofitada. I la seva realitat ho corrobora: ha estat abandonar Telecinco i triomfar aquí i allà. Presentadora d'un dating show per a 3cat, col·laboradora de l'Està Passant' de TV3, influencer, escriptora... Té ganes, energia, i la sort li acompanya. S'ho mereix. Està on fire a tal nivell que, coses de la vida, a la seva antiga casa han hagut d'empassar-se els mals rotllos d'Ana Rosa i companyia i posar-se de genolls. Com? Entrevistant-la al seu antic programa. La bomba. El destí li ha permès tornar la bufetada. Bé, unes quantes: també va sortir al de Sandra Barneda uns dies abans, el 'Así es la vida'. Ben triat, el títol.

Niria MArin i Maria Verdoy Telecinco
Núria Marín i María Verdoy a 'Socialité' / Telecinco

La productora de Christian Gálvez, que ha assumit el format posant María Verdoy com a presentadora, se l'ha jugat. La connexió és d'una ironia sensacional. "¡Qué fuerte, qué fuerte es la vida! La de vueltas que da, cómo la vida no para de colocarnos en los sitios. Nos saca, nos devuelve.,.. De todo esto se puede hacer un aprendizaje maravilloso. Yo solo puedo dar las gracias por las oportunidades que estoy recibiendo últimamente. Ahora, como escritora". Tornar per la porta gran i vendre exemplar de 'Yo soy Afrodita', què més en vols. La valenciana Verdoy, que va treballar a les ordres de Marín en el 'Cazamariposas' i que provoca cert rebuig entre els tuitaires, ha estat elegant i emocional. Molt bé"Enhorabuena por este momentazo que estás viviendo. Te seguimos, te deseamos toda la suerte del mundo, pero, sobre todo, todo el éxito del mundo. Eres una afrodita y una reina. Y siempre reinarás. Te quiero mucho"Telecinco s'esquerda. S'ho mereixen.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!