María Verdoy és la reportera més guapa de Telecinco. Aquesta periodista valenciana brilla cada dissabte i diumenge al programa Viva la vida fent reportatges exclusius o explicant informes al videowall del programa. Pocs en saben el nom o l'origen però tots es queden amb la seva cara, posat, look i somriure. Molt bon fitxatge en el programa líder de la tarda, que no és de la productora de Sálvame sinó de Cuarzo. Verdoy va sortir del programa Cazamariposas de La Fábrica de la Tele.

maria verdoy cazamariposas

maria verdoy Viva la vida Telecinco

María Verdoy, Telecinco

Verdoy ha fet carrera a Canal 9, TVE, Cuatro i finalment a Telecinco. Ha presentat programes d'esports o d'entreteniment per acabar al magazine de cor que presenta Emma García. Verdoy és més jove, més fresca i més telegènica que la presentadora. Emma veu perillar la cadira que li va prendre Sandra Barneda d urant el confinament per Covid. Verdoy va fent camí. El que mostra a Instagram és que està casada amb un tros d'home des del 2019:

Els dos homes de la seva vida: el marit i Paolo Vasile. María Verdoy farà carrera a Telecinco. Temps al temps. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat