La presentació de la programació de TV3 dijous passat va servir perquè filtressin a EN Blau una nova cara de Telecinco, després de Marta Torné i Anna Simón, que fitxa per TV3 no com a col·laboradora sinó de presentadora principal. És Núria Marín, encara ara a Telecinco fent Socialité els caps de setmana. Segons van informar fonts de TV3 a EN Blau, ella era la seleccionada per presentar el nou dating show, un programa per trobar parelles que s'estrenarà a finals d'any. EN Blau va trucar divendres dia 1 a la mateixa Marín que va confirmar que estava en negociacions amb la productora, Minoria absoluta. L'empresa de Toni Soler i Paco Escribano confirmen que el programa es dirà  Love cost i inicien el càsting de parelles. EN Blau informa en exclusiva qui serà la presentadora: Núria Marín.

Núria Marín TV3
Núria Marín TV3

Núria Marín, 42 anys i amb accent de Lleida, ha estat col·laboradora de la CCMA en alguns dels seus programes, des d'El matí de Catalunya Ràdio de Mònica Terribas a alguna secció del desaparegut A tota pantalla de Nuria Roca els migdies de TV3. Com a presentadora sempre vinculada a La Fábrica de la Tele a programes com Cazamariposas, fet a Barcelona, o de presentadora al debat estiuenc fallit Mad in Spain amb Jordi González. Ha fet de substituta a Sálvame i a Socialité fins el dia d'avui. Va ser convidada al Zona franca quan la seva parella, el guionista Juanlu de Paolis, treballava en el desaparegut late night de TV3.

juanlu de paolis nuria gtres 15 630x420
Núria Marín i el seu nòvio, GTRES
nuria marin peto gtres
Núria Marín i el petó al taxi, GTRES

Un bon fitxatge per Minoria absoluta que dona fe que les presentadores catalanes amb gràcia estan a les privades. Marta Torné era actriu i presentadora de La Fábrica de la Tele a Cámbiame de Telecinco i ara fa Persona infiltrada i Eufòria, Anna Simón d'Atresmedia i ara fa El tros a TV3 i Núria Marín serà la cara gamberra dels programes de Toni Soler, principalment el nou date show que està previst per la multiplataforma de TV3 i per la mateixa cadena convencional. Nou intent de TV3 de ressuscitar un gènere que va inventar amb l'Amor a primera vista de Gestmusic amb Àlex Casanovas, que anys després va repescar ja només amb Montse Guallar.

tot es amor tv3
El fracassat Tot és amor TV3

L'últim intent va ser nefast, Elisenda Pineda fent llàstima a una secció de Tot es mou anomenada Tot és amor. Va fracassar. Ara tornen a TV3 els programes de trobar parella amb un fitxatge estel·lar, Núria Marín. La caçapapallones ara caça cors. Li anirà bé. Segons TV3 després de formats d’èxit com “Amor a primera vista” o “Lluna de mel”, tornarà a tenir un programa de dating: “Love cost”.  A cada capítol hi participaran 5 concursants: una persona soltera i quatre de pretendentes. Amor, engany i diners seran els tres ingredients d’aquest format.  El solter o soltera haurà d'esbrinar quins dels seus pretendents acudeixen al programa per amor i quins d’ells només volen emportar-se un grapat de diners que guarden a unes misterioses maletes.  Tothom que vulgui participar en el càsting fins a finals de setembre.