TV3 comença la temporada amb empenta, ganes i il·lusió. No són els únics. Dos dels seus reporters també comencen amb empenta, ganes i il·lusió el seu matrimoni. La millor manera d'engegar el setembre és marxant de lluna de mel. EN Blau sempre felicita les parelles de TV3, com els presentadors del TN Cap de setmana, Cristina Riba i Artur Paguera, o els col·laboradors el Tot es mou, Jordi Gil i Patrycia Centeno. I ara dos reporters del Telenotícies que ja eren parella celebren una boda preciosa i la pengen a les xarxes. Són la Carla Riverola i l'Aitor Álvarez

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @presentadoras_informativos

Aitor Álvarez reporter agressió manifestació Plaça Sant Jaume TV3
Aitor Álvarez reporter agressió manifestació Plaça Sant Jaume TV3

Són dos joves redactors de la Secció de Societat. Especialitzats a recórrer el territori per donar cobertura a tot tipus de successos. L'Aitor, de 31 anys, ve de la Cadena Ser on era especialista en Tribunals, molt apreciat pels seus companys. Va pertànyer a l'equip d'Aquí Cuní fins que va marxar a TV3. A la cadena la parella ha aprofundit en la relació fins a oficialitzar-la aquest primer cap de setmana de setembre. Alguns dels seus joves companys dels Telenotícies, com Ferran Moreno, convidats al casament han penjat imatges i vídeos a Instagram de la celebració. Fan molta patxoca:

Boda 1
Boda 1
boda 2
boda 2
boda 3
boda 3
boda 4
boda 4

Aitor Álvarez fa poc va ser notícia a TV3 per patir assetjament de manifestants. Va ser durant una nit d'incidents al centre de Barcelona. Un dia després que l'extrema dreta i els negacionistes del coronavirus convertissin la capital catalana en un caos, els aldarulls seguien durant una manifestació per protestar contra els desnonaments. Una cita que va acabar amb destrosses a la seu de l'Ajuntament de Barcelona, i en la que el reporter de TV3, Aitor Álvarez, va viure un moment delicat i perillós mentre connectava en directe per informar del que allà estava succeint. Un encaputxat intentava arrencar-li el micròfon mentre parlava a càmera, i tot i que la situació no va anar més enllà, el clima de tensió era més que evident.

Aquest episodi d'assetjament és un més dels que sovint viuen els professionals de la informació quan connecten des de protestes i manifestacions. Una actitud reprovable que tornava a encendre els ànims dels periodistes, farts de convertir-se en la diana. El cas és que l'Aitor no està sol, i rebia l'escalf i la solidaritat de companys, companyes i espectadors. Un d'ells, i que no es mossegava la llengua, ha estat el seu jefe, editor del TN Vespre, Toni Cruanyes: "Prou agressions i coaccions a periodistes! Deixeu-nos treballar!". El clam ha rebut l'aprovació de molts dels seus seguidors.

Toni Cruanyes espot 2020 21 TV3

Aitor Álvarez reporter agressió manifestació Plaça Sant Jaume TV3

Aitor Álvarez reporter agressió manifestació Plaça Sant Jaume TV3

L'ofici de reporter de carrer et converteix en sospitós permanent i en una mena de sac de boxa per als més exaltats. Una professió de risc que també té els seus moments bons, com casar-se un dia assolellat envoltat dels éssers estimats. Felicitats Carla i Aitor.

Visca els nuvis, Instagram
Visca els nuvis, Instagram